MIRRORS

Hej från en nattjobbare!

Det var i synnerhet en fröjd att jobba i natt. Så lugnt, så peaceful, så himla nice att få ta en massa blodprover. HA! Jag blev trött klockan 06 först. Och jag var inte hemma förrän 8.15. 8.30 sov jag som en jävla sten. Kände hur kroppen gick ner i energisparläge och jag pangsov tills en minut innan klockan ringde. Steg upp 14 idag. Satte mig till rätta och Skypeade med Emma i timtals. Jag var svettig och dan, hoppade in i duschen och ba POW kom ut som något awesome. Det är något med att leva "utanför ramarna" ibland som gör något med mig. Något nödvändigt, liksom. Jag blir lite hög på det. Som att jobba natt till exempel.
 
Hög nog att ta mig till Ikea och åtnjuta en middag. Hög nog att bära glasögon in public. Hög nog att köpa en gardinlängd och hoppsan, hämta ut ett drömmigt paket på posten.
 
 
Spana in mina glasunderlägg med spegelglas i olika färger. Jag dör lite. 
 
Imorgon ska jag köpa en glödlampa och visa upp nya lampan jag hängt upp i fönstret också. 
 
Jag har åter blivit trött och vill helst sova igen, men jag ska försöka hålla mig vaken till 21.30-22 i alla fall. Planen är att gå upp tidigt imorgon, fixa glödlampa och tulpaner, test-gymma på Nordic Wellness, basta och duscha och sedan åka och jobba. IGEN. Kvällsjobb är ändå det mest rimliga imorgon.