SNÄLLTÅGET

Hej från Snälltåget! 

Tuggar åksjuketuggummin som om det inte fanns någon morgondag och hoppas att illamåendet håller sig borta. På hitvägen var det en pina. Damen på Apoteket tryckte i mig både tuggummi och Postafen-tablett. Snälltågets wifi är verkligen över förväntan, det kan en inte tro i denna Howgwarts-express. 
 
Det är en ny vecka på ingång men jag vill först avtacka den här med några bilder från helgen som gått. Var ju i Stockholm med Lovisa aka pangvän. 
 
 
Älskade känslan på hotellet som var perfekt 70-talsporrig så jag la ett filter på skiten, if ya know what I mean.
 
 
Pangtjej med Prosecco. Vi härjade runt lite igår och hamnade på barer, ölställen, serveringar och sist till och med dansgolv. Smälte INTE in bland artonåringarna. Här drack jag en Olja. En öl som heter Olja. Så himla fett! Jag har bestämt mig för att det är den drycken Panda syftar på i "D va najs". "Vi satt i solnedgången och drack olja tills vi somna- d va najs, d va så najs"
 
 
 
 
 
Fotade lite invändigt idag, bland annat den fina foljén. 
 
 
De hade loppis på Hötorget idag. Så bra stämning! Samt solig söndag, vad mer kan en begära? Åt på Wienercafét på Biblioteksgatan till lunch och smed planer.
 
Det var andra veckan i januari och det känns redan som ett ganska svängigt och händelserikt år.
 
Måndag: Jobbar 7-15.30 och sedan hem till hemtenteskrivande. Ska laga mat och mysa in mig ordentligt i mitt lite upphottade boende. Jag har en rullgardin i mitt kök! Mvh Kommer Alltid Vara Naken Hädanefter. Ska också hämta ut min bikini som kommit till Hemköp vid Triangeln av alla ställen. 
 
Tisdag: LEDIG. Jag är bjuden på dansk Fulling hos Pontus mormor och morfar. Ska bli himla trevligt. Ska ägna resten av dagen åt hemtentaskrivande, såklart! 
 
Onsdag: Kursstart för "Sexuella problem och dysfunktioner" 9.15-15.00 samt skrivande tills skiten måste vara inlämnad, 23.59. 
 
Torsdag: Jobb 7-15.30. Hem och ladda matlådor för helgens arbete. Skönt med en fri eftermiddag och förmiddag emellan. Middagsplaner finns också med i bilden vilket är meganice!
 
Fredag: Kvällsjobb á la 13.30-21.30. Hem och doppa ändan i sängen innan..
 
Lördag: Uppstigning och lördagsarbete med rond och allt. Otroligt skönt att traska hem 15.00 i alla fall. Den här helgen vill jag vila upp mig och mysa på hemmaplan. Plocka ner julen i källarförrådet och ta hem färska blommor. Sådant.
 
Söndag: Jobb 7-15 även här och jag och Lovisa ska förmodligen sätta oss ner i varsin ända av landet och boka en gemensam resa! Men mer om det i framtiden. 
 
Lev och må.