FÖRSTA SEMESTERVECKAN

En veckoplanering på räls, den är ju som bäst. 
 
Måndag: Sitter i skrivande stund på tåget till Stockholm men har redan fastnat strax utanför Göteborg. Nu kan det bara bli bättre... De pratar om bromsfel. Tjoho. Planen är i alla fall att vara framme i Stockholm vid lunchtid och därefter får vi se vart dagen för oss. Det är i alla fall härligt väder och jag hoppas i hemlighet på Kaanan-badet. Åh. Bara vara med Emma.
 
Tisdag: Har inställningen att jag vill piffa mig på något vis? Jag är antingen inne på att lägga något mer hållbart lack på salong eller typ fixa håret inför bröllopet. Eventuellt förändra färgen.
 
Onsdag: En ledig dag till för Emma och innan jag lämnar ska jag ha smakat minst tre sorters glass på hennes jobb. Jag vet inte ännu om jag ska åka hem på onsdag kväll eller torsdag morgon. Eventuellt vill jag ha lite bonustid hemma inför bröllopet. Eventuellt vill jag det inte. 
 
Torsdag: I alla fall är jag hemma på torsdagen, förr eller senare. Ska kose mig med Ponta när han kommer hem från jobbet. Vi ska i samlad trupp fixa oss och preppa för bröllopet...
 
Fredag: .. På fredagen! Eller först är det ju vigsel i en liten kyrka och sedan stor fest på ett strort Grand hotel. Är verkligen så himla taggad. Ponta har bestämt sig för att köra hem från Mölle. Så någon gång på morgonkvisten.
 
Lördag: Hem som i Lund eller Malmö. Oklart än. Sova och så småningom kliva upp till kräftskriva med Pontus pärons grannar.
 
Söndag: En söndag som garanterat börjar i Oxie med frulle och slutar någonstans med ett bak. Jag är sugen på att baka något att ha till semesterfika. "Semesterfika", så fint ord ändå?
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

KLUBBLAND

Semesterhelgen. Den första och helt underbara. Jag har varit i Göteborg fram tills idag och åker nu vidare mot Stockholm. Jag fick som jag ville med Håkan, Liseberg och nu ba (okej förra veckan bestämdes det) visade det sig att Emma är ledig måndag, tisdag, onsdag. HUR BRA? Från Lundenskolan i Kålltorp till Brommalife. Älskar att vara ledig, älskar semester. Och det är solig väderprogros.
 
 
Håkan var pangbra. Som vanligt? Att luta sig mot Ponta i så många timmar är lätt min topp fem.
 
 
Konfettiregn ligger också högt upp på listan. 
 
 
Elins hem förevigat. Förälskade mig så vansinnigt mycket i deras vindslya. Och nu flyttar dem till Stockholm, Elin och Isak. Fler godingar på hög! Underbart. Så glad för deras skull, de går liksom in i studentlivet nu!
 
 

Igår när jag kom var tre av Elins vänner på plats. Så himla nice sällskap som efter ett tag bestämde sig för att bege sig mot Liseberg och Klubbland, gratisutställning för Håkan Hellström.
 
 
 
Fett var det! Jag brukar inte vara en lusläsare/strosare sådär men nu.
 
 
Något annat som var fett var att äntligen få hugga in på en sockervadd. 
 
 
 
Så jävla löjligt glad? 
 
Från och med nu ska jag fota mer med systemkameran, ty det har jag lovat mig själv. Adjöken
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

SENISEMME

Jag kan knappt tro att jag sitter här i lugn och ro ikväll? I Pontus rum, som jag vistats i så löjligt lite under sommaren som passerat (även om det finns att ta av sommaren, även om det finns sommar kvar). Jag inser nu med ett arbetsplats kvar hur den här 100%-sommaren omöjliggjort självklara saker som att kunna sova i Lund för jämnan? För ett år sedan bodde jag mer eller mindre här. 
 
Jag är inte bitter. Inte ikväll inte. Jag har min danska Tuborg som ett tjuvnyp och jag har mitt gratisex av skrivblock från Lärarförbundet. Minns inte hur jag fick den? I den skrivboken ska jag punkta upp den där satans semestern som nu är så satans nära. Pontus jobbar till sent ikväll men sen har vi den där torsdagen imorgon som är vår enda gemensamma hellediga dag på en evighet. Och jag ska på visning igen. Den här gången i Kalkbrottet som ligger i närheten av Limhamn=HAVET. 
 
Så nu när jag står inför semestern tänkte jag punkta upp förra årets semester i bilder tänkte jag. Höjpunkterna liksom. Jag hade ju tre ganska så tama veckor förra året. Känns som denna semme blir mer som jag vill? Även om jag inte planerat färdigt den helt. Det är mer händelser i den som kantas av firande och nöjen. 
 
 
Tog en ny profilbild i Haväng.
 
 
Hälsade på i Stockholm. Ska troligen till Stockholm redan nästa vecka igen för övrigt.
 
 
Träffa Leelo i Bromma. EMMA SÅKLART.
 
 
Elin i Umeå var ju en succé. I år ses vi i Småland istället. 
 
 
Förra semmen gick jag också på visning som ledde till mitt nuvarande hem.
 
 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp