DAY AFTER DAY

Jag begriper inte vad det är för veckodag numera. Inte i Västra hamnen fast det är så mycket folk, inte vid brevlådan som jag öppnar. Fast det är söndag. 

Linnéa och jag jobbade ihop i helgen och vi tog oss ut till Västra hamnen och Julia efter jobbet och jag BADADE. Så jäkla bra avslut på en jobbvecka aka 6/7. SEX AV SJU DAGAR. "Gav bort min kropp till fem på en vecka..". Okej, knepig Krunegård-referens där. Men ändå. Nu står Pontus i duschen och jag väntar på att vi ska komma till en middag någon himla gång. 
 
Min nästa vecka är lite lättare, kanske lite mer rättare också. Hade suttit fint som omväxling.
 
Måndag: LEDIG DAG och jag ska bara se till att göra det som faller mig in. Kanske lite som jag borde också.
 
Tisdag: Jobbar 06.45-15.30 och sedan börjar mitt nya liv. Linnéa, Amanda och jag ska på Body Pump.
 
Onsdag: Onsdag= jobbdag och kvällsjobb står på schemat. Utöver det ska jag skaffa den där satans tavelramen så att Underlandet snart kan få dagens ljus från väggen. Jag pratar om min senaste poster. 
 
Torsdag: Jag lurar lite på hur jag ska göra, men jag ska troligen på en visning för en lägenhet för att jag inte kan låta bli. Och sedan ska jag jobba. 
 
Fredag: Avslutar den här jobbveckan med fredag morgon och det slår aldrig fel. Sedan har jag bestämt att jag ska ha typ världens roligaste helg? Elin kommer till Skåne och vill se min lägenhet. Det ska hon få.
 
Lördag: Det florerar rykten om att vi ska ut i Malmö! Jag har köpt ett flak grön Tuborg i Danmark så det passar ju utmärkt. Åh vad jag vill rusa runt i Malmös nattliv. Längtar. 
 
Söndag: Vilodag inför en vecka till, en till och sen... Ni vet ju. SEMME.