KOM LEDIGHET

Jag är i land. Sexdagarsveckan är ÖVER. Det är okej, jag har bara yrsel och vågrörelser så fort jag försöker fästa blicken eller sitter still. Som det blir när jag är över min gräns. Men jag vill ju verkligen hålla ut, de ynka dagar som är kvar. För jag tycker ju om att gå till jobbet!
 
Imorgon har jag sovmorgon och jag känner hur jätteviktigt det är med tanke på att jag steg upp 05.30 idag i tron om att jag skulle jobba morgon. Men nej. Hem igen till Oxie och kröp ner intill Pontus varma kropp och SOV hela två timmar till. Sedan hade vi gemensam frulle med hans päron som körde hemåt sent igår.
 
En vecka med katter var det bästa på hela sommaren. Älskar deras närhet så mycket. Men nu kommer den- semesterveckan.
 
Måndag: Sovmorgon och jobb först vid 13. Jag ska ringa viktiga samtal imorgon och laga något lätt att ha som matlåda i veckan. Doppa ändan i sängen för..
 
Tisdag: .. uppstigning 05.40. Och jobb då, 06.45-15.30. Pontus jobbar såklart om mig. Om jag har ork ska jag träna efter jobbet och sedan mysa hemma och planera min semester lite mer i inzoomning.
 
Onsdag: Jobb 06.45-15.30. Fyfan alltså. En sista innan en dags paus. Åker nog till Lund och inväntar att Pontus ska komma hem till sig och sedan har vi äntligen en gemensam dag.
 
Torsdag: Äta ute, kanske umgås med andra eller bara själva. Jag har en idé om bio på Spegeln eftersom jag har en gratis till godo där (älskar att vara "nyinflyttad", får så mycket trevliga gåvor). Åh ja, jag jag måste se till att skaffa bröllopsoutfiten också och det är pronto.
 
Fredag: SISTA arbetsdagen och jag avslutar med fredagsfrukost och säger hejdå 15.30 och sen är det verkligen hejdå på en månad. JA. Sörjer inte direkt. Ska ta en öl med valfri kompis och fira! Och sedan ska jag samordna någon slags packning för en semesterhelg i Gbg! Ponta jobbar sent men jag ska se hur vi sover och beter oss inför tidig avfärd med hans päron.
 
Lördag: Äntligen semester på riktigt och jag har inget emot att tillbringa den på vägen ett slag för sedan landar vi ju på Ullevi och årets fest- Håkan Hellström. Vi är inbjudna till Elin Briggnerlainen eller också är vi medbjudna på något äventyr och jag skriver detta som en påminnelse till mig själv och Elin- jag ska ha med min vattenflaska hem! Vi sover i ett familjerum på hostel i närheten av Liseberg.
 
Söndag: Om det går ska jag bannemig stanna och gå på Liseberg. Om jag så går själv! Älskar Liseberg och det var så längesedan jag besökte nöjesparken sommartid. Hoppas fler är på.
Vardagsbetraktelser | |
Upp