SENISEMME

Jag kan knappt tro att jag sitter här i lugn och ro ikväll? I Pontus rum, som jag vistats i så löjligt lite under sommaren som passerat (även om det finns att ta av sommaren, även om det finns sommar kvar). Jag inser nu med ett arbetsplats kvar hur den här 100%-sommaren omöjliggjort självklara saker som att kunna sova i Lund för jämnan? För ett år sedan bodde jag mer eller mindre här. 
 
Jag är inte bitter. Inte ikväll inte. Jag har min danska Tuborg som ett tjuvnyp och jag har mitt gratisex av skrivblock från Lärarförbundet. Minns inte hur jag fick den? I den skrivboken ska jag punkta upp den där satans semestern som nu är så satans nära. Pontus jobbar till sent ikväll men sen har vi den där torsdagen imorgon som är vår enda gemensamma hellediga dag på en evighet. Och jag ska på visning igen. Den här gången i Kalkbrottet som ligger i närheten av Limhamn=HAVET. 
 
Så nu när jag står inför semestern tänkte jag punkta upp förra årets semester i bilder tänkte jag. Höjpunkterna liksom. Jag hade ju tre ganska så tama veckor förra året. Känns som denna semme blir mer som jag vill? Även om jag inte planerat färdigt den helt. Det är mer händelser i den som kantas av firande och nöjen. 
 
 
Tog en ny profilbild i Haväng.
 
 
Hälsade på i Stockholm. Ska troligen till Stockholm redan nästa vecka igen för övrigt.
 
 
Träffa Leelo i Bromma. EMMA SÅKLART.
 
 
Elin i Umeå var ju en succé. I år ses vi i Småland istället. 
 
 
Förra semmen gick jag också på visning som ledde till mitt nuvarande hem.