SUMMER VIBE

När jag kom hem med tåget ikväll var det sammetshimmel. Det vibrerade av något jag förstod måste vara eftermiddagssol och värme. Det är ju fortfarande ljust fast jag låtsas som att det redan är mörkt vid 22 för att inte bli sårad av naturen. För att jag är så rädd att bli sårad av sommaren också, att jag låter det gå ut över mitt välbefinnande ibland. Men faktiskt, J Ä V L A R vad jag jobbar. Och jämt. Jag går miste om det där, jag ser inte fåglarna mot himlen. Jag ser inte blombladens transformation just nu. Men jag älskar att jobba på BB numera. Det är en underbar känsla att trivas som jag gör. Som sig bör. 
 
Dricker rödvin och har nu sammet i min maggrop också. Har haft en superkväll på jobbet med superkollegor och min nya last- Frappino banana split. Och så två shots kaffe i. Skapad av Emma, rekonstruerad på Espresso house även i Malmö. Min kollega och jag turas om att köpa till varandra varannan gång. 
 
Stockholm. Vad jag älskade det. Känns som att en del av mig är kvar? Men det är den ju alltid. Mitt hjärta bor ju där hos Emma. 
 
Imorgon är jag äntligen ledig och jag och Ponta ska vara färdiga att åka till Danmark 09.30. Då ska vi på någon form av loppmarknad med svärisarna. Och som jag längtat. Det ska bli superväder även över sundet och jag ska svassa runt i randig jumpsuit och bara njuta. Jag kommer hålla utkik efter vissa specifika saker imorgon men känner mest- come what may. Ska bli så skönt att göra en utflykt!
 
 
 
 
 
 
Från en annan Danmarks-utflykt.