SUNDAY

Pontus utandningsluft värmer mina fötter. Perfekt en kall söndagseftermiddag med regnet smattrandes mot rutan. 
 
Det händer så mycket i mitt liv hela tiden. De som känner mig vet att det är på gott och ont och på ont och gott och så tillbaks igen. Men det är rikedom. Mitt liv är rikt, det är ändå den känslan jag somnar med majoriteten om mina dagar. Det är ändå den känslan som segrar över den förtvivlade gråten en grå söndag. Tack för det onda och det goda, snart sammanfattar jag väl allt i svart bläck. På papper eller på kroppen. 
 
Och tack för den här helgen. Att bara få finnas.
 
Måndag: Imorgon jobbar jag som vanligt. Kväll. Men Ponta ska fixa bil i Oxie och sen hjälper han mig förhoppningvis att bogseras hem eller till Oxie. Oklart ännu. 
 
Tisdag: Slutar tidigt och tar förhoppningsvis bussen hem till katterna i Oxie. Pontus jobbar sent  och jag vill mysa med fjunen och skriva. Måla och läsa "Flyga drake". Älskar den hittils!
 
Onsdag: Ledig dag och sol. Jag ska bada i poolen och sola och drömma om min stundande semester. Sen ska jag samlas med mina kollegor för en after work. På stranden! Helt underbart. 
 
Torsdag: Jobbar kväll så jag hinner med mys med både katter och man. 
 
Fredag:  Morgonjobb med frulle och sen jävlar ska jag mysa med Frida. 
 
Lördag: Dagtidsjobb och fri eftermiddag. 
 
Söndag: Så kommer den, söndagen innan min sista jobbvecka. HURRA för det! Jobbar såklart. Men det är ändå ett steg närmare.