TIONDE JULI

Måndag med ny energi. Jag tog visst hissen istället för trapporna idag, men annars har jag fan överträffat mig själv på precis alla sätt och vis. Jag tror mycket handlar om att jag och Pontus skaffat oss en kulört gemensam Google-kalender. Det är typ det bästa som hänt?
 
- Min läkare har mailat och meddelat- nog nu, ditt prolaktin är helt normalt . De tillfällena jag tagit provet på rätt tid, på den rättvisa och rättvisande tiden är provet alltid normalt. Så inga mer provtagningar på ett tag nu. Skönt.
 
- Jag har lärt mig göra en inbakad fläta på mig själv? Bara sådär igår kväll kom jag på mig själv med att göra en mästerlig fläta.
 
- Jag har gjort smoothie med min nya blender. Den första på mycket länge. 
 
- Jag har kanske hittat min outfit till blöllopet!

- Jag har ordnat i kaos-skänken och har rensat ur och fått ordning. Det var det sista jag trodde jag skulle göra idag men jag fann mig rivandes bland gem och viktiga papper. 
 
 
Och här. Som av en händelse har Pontus raddat upp alla kuddar perfekt när han bäddade upp igår kväll. Nu får de bo här? Jag tycker det var jättemycket mindre stelt med fler kuddar. Jag kanske kastar om, jag lär skaffa fler.
 
Vi behöver varandra. För nya perspektiv på saker.