NIGHT TRAIN

Hej från mysiga hytt 28!


Blev guidad av en trevlig tågvärd, frågade "hur blir det med biljettkontrollen sen?". Han svarade att den redan var "avcheckad" så jag låste hytten och har myst här i timmar och ska mysa i många till. Vaggad till sömns på min resa genom Sverige. Ser fram emot frukosten imorgon bitti. Då jävlar! Köpte liksom godis och inte annat gött på Pressbyrån (?). Är inte ens sugen. Men jag hjälpte en vilsen resenär också. Det var viktigare. Och tackar underbara kollegor för att jag kunde gå i god tid innan tåget skulle gå och dessutom hade jag en toppenkväll på jobbet. Klart slut. 

06.38 ses vi, Stockholm. 

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

NATTLIVSPUSSEL

Har kanske mikrat om kaffet tre gånger redan, men jag är desperat för kicken, jag har suttit nyvaken med torra ögon på ett Pågatåg och sedan ändå funnit ro. Eller ro. Jag snurrar runt och packar, men betraktar mig som klar nu. Ska bara göra en megasats omelett så att denna mage blir mätt även denna regniga knegarfredag. 
 
Hörni, vad är väl en sommar? Jag har märkt skillnaden med ljuset, men jag tycker att det har varit toftigt med soldagar och hetta på sistone. Känns som att det gått ett millenum sedan jag låg på Ribban beach. Men vad gör väl hemmaplan när jag ska till Stureplan? Lol. Nej, men som väntat jobbar jag ikväll och åker därefter nattåget upp till Stockholm. Vilken grej! Flyga var dyrt och omiljövänligt och jag kan lika gärna sova på väg som hemma. Så nu sover jag på väg- i en alldeles egen liggvagn. SJ <3 ändå.
 
Emma och jag. Fan vad jag längtar. Det blir grått i östra Svealand också men vi ska pumpa mojitos i rottingsoffa och äta glass. Gå i butiker och fönya min sminkväska. Jag litar verkligen på Emma i det avseendet. 
 
Så får även jag en äventyrshelg med avdrag för en fredagkväll. 
 
 
Tänk att jag ska få träffa dessa surriga duvor? Den här bilden tog jag när jag träffade Mathias första gången. Emmas KILLE. Ändå starkt minne för hallå det är ju han som är tillsammans med min ädelsten. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

GBG

 
Ja, han är åter. Ja, varje sekund har gått till NJUT sedan i onsdags. Här är jag nu i en helt ny vecka, med en Coldplaykonsert på näthinnan och konfetti innanför trosan. Typ så. Så gött med en måndag som tillbringas på bilväg och inte någon annan stans.
 
Snart ska vi se andra avsnittet av nya säsongen på House of cards. Men först lite uppdatering här.
 
Måndag: Vaknade upp hos Elin i finaste Göteborg. Vi tog oss till Le Petit café innan det var dags att bege sig åt varsitt håll. Oxiekväll med bilåterlämning och mys. 
 
Tisdag: Jobbar 06.45-15.30 men Ponta får sova ut och sedan ska han tydligen glida till Emporia och spela tennis. När jag kommer hem ska jag mest ruska av mig dagen och möta upp Pontipontpont. Sova i Lund nu när vi har rummet åter. Franzi och Jonte vinkade adjö idag.
 
Onsdag: Kvällsjobb á la 13-21.45. Det gör mig ingenting att jag jobbar dessa KALLA sommardagar. Bring em. Bussa hem till Pontus och pussa. 
 
Torsdag: Vi passar på att tussa och pussa denna vecka för jag är borta i helgen. Innan jobbet ska jag packa och svassa i största allmänhet. Sedan repris på 13-21.45.
 
Fredag: Det är ännu oklart om någon vill vara bussig och byta pass med mig så att jag får en ledig eftermiddag. Men jag får se, annars blir det med största sannolikhet nattåg till Stockholm. Eller flyg? Har inte bokat ännu. Men en sak är säker- jag ska hälsa på Emma.
 
Lördag: I rottingsoffan och med benen i högläge ska vi dricka mojitos och bara ha en lördag tilsammans och fira in juli! Juli. Vi vill helst hitta på något kul som att festa eller så också. Jag har en känsla av att detta blir awesome. Hoppas Patrik ska ses för då jävlar ska vi ta en revansch på minigolfsrundan.
 
Söndag: Dra ut på dagen tillsammans och äta glass på Emmas jobb. Åh. Sedan får jag bege mig hemåt. Med plan eller tåg hem till Malmö eller kanske Lund egentligen. Närmare samt varmare under Pontus täcke. 
 
Lev och må hörni.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp