1,5

Min lediga tisdag. Gjorde så himla, himla mycket mellan 07-13 att jag fick punktering och fick lägga mig ner och sova ett par timmar på eftermiddag i byggkaos och hjärnmos. Balansera, prestera. Prestera- men balansera förihelvete. Jag blir bättre.
 
Psykologtiden gjorde skillnad. Jag satt och höll nätt och jämt ihop mina kroppsdelar men jag har en ny tid och jag har en remiss- jag ska prova en typ av terapiform som psykologen rekommenderade mig. Ska bara hitta en terapeut som tilltalar mig. Eller om vi bara fortsätter att boka in tider när det behövs. Ordet är mitt.
 
Nu har jag precis talat med pappa och brorsan men det bästa var igår med Emma. Det nya är att vi ser varandra när vi pratar och dricker valfri rusdryck. Livet med Emma alltså, det är verkligen livet.
 
Och så har jag ju ett liv med han den där som ska komma hem imorgon (!). Äntligen min fjällsippa, min fräken, min korv, mitt fjun, mitt liv, mitt ALLT. Idag har vi varit ett par i arton månader. I ett och ett halvt år. 
 
Jag älskar och längtar så efter Pontus Kevin Persson. Vi tar det härifrån och vidare.
 
 
 
 
 
Du snurrar min värld nu som då, allting skummar över

MIDSOMMARVECKAN

Tänk att en till vecka nått sitt slut. Så även en jobbhelg i det lugnaste av jobbhelgers slag. Hann ju till och med ha en pangkväll mellan passen. "Passa på" skrockade pappa i luren innan idag. Sov bort den soliga förmiddagen men det var riktigt njutigt med öppet fönster och söndagsljud utanför. 


Måndag: Cykel i morgonsol, jobb 06.45-15.30. Därefter finbesök av svärisarna och mat från Va piano. 

Tisdag: Tidigt besök i Lund 8.15. Ska återse min psykolog efter en tids uppehåll. Vet inte vad jag känner inför detta riktigt, fick egentligen tid i veckan som missades på grund av totalstopp i tågtrafiken. Ska ta en kopp kaffe och slå mig till ro ett slag efter  besöket. Och lämna prover (igen) på vårdcentralens lab om jag ändå är där. 11.00 är tydligen superviktigt denna gången. Positivt är i alla fall att min läkare tror att jag är kärnfrisk. Detta är bara en dubbelkoll. 

Onsdag: Pontas hemkomstdag! Fyfan vad jag längtar nu. Bubbel och mjölkchoklad och massa pussar. Tror vi ska sova i Lund fast i Patriks rum.

Torsdag: Jobb för oss båda, jag börjar 13.00 och dumpar ändan i madrassen som i natt innan..

Fredag: .. Jobb 06.45-21.45. Hoppas på extra god fredagsfrukost för det är ju midsommarafton! Får se vart det bär av sedan.

Lördag: Ledig. Hoppas på sol och krans i håret långt inpå morgonen. Sova och packa för Göteborg!

Söndag: Har ej bokat tåg än men vi rör oss uppåt landet och gästar bästa Elin. Jonte, Frannie och jag! Gänghäng innan COLDPLAY. Omg.

Ledig även på måndagen och jag  ska bara njuta jag. 

BODY

Kanske mitt första inlägg på en iPad någonsin. Och nu har jag ju en egen! Tack vare Amanda som köpslog med en kompisdeal och lättade sin Apple-kvot och berikade min. Jag är SÅ nöjd. Vid närmare eftertanke minns jag att jag skulle *blogga* från Jespers iPad en gång i Oslo city för tusen år sedan då jag fortfarande hade bloggdesignen Emma fixat med flygande kaniner och en väl vald bild på mig med prickigt hårband och pussmun. En annan tid, helt enkelt. 
 
Ganska så snart när jag såg hällregnet utanför under arbetspasset bestämde jag mig för att detta skulle bli en innemysarkväll. Jag klev av tåget och stegade snabbt mot Ica och inhandlade bland annat jättepastasnäckor och lagade en delikatessmåltid med bland annat shiitake. Längtar redan till morgondagens matlåda. 
 
På posten idag kom denna:
 
Var en latfis och klickade hem denna jag sett i butik och en annan top som dessvärre ska återlämnas på Indiska. 
 
Velade länge mellan svart eller vit och är fortfarande frestad att beställa hem så att jag har båda. De fanns nämligen inte i butik längre, de var på rea. Det gjorde däremot prydnadskuddfodralet jag också spanat in i naturmaterial. Men det visar jag i ett annat inlägg.
 
Nu ska  jag fortsätta att mysa och kolla på Skam (vad hände där liksom?) och imorgon blir det andra bullar. Ska möta upp Jonte och Frannie i Pildammsparken för att se någon orkester (?) spela framåt kvällen och så ska vi föra där med rödtjut och sedan gå på 90-talsklubb på KB. Är nästan pirrig inför detta?!
 
Lev och må