BODY

Kanske mitt första inlägg på en iPad någonsin. Och nu har jag ju en egen! Tack vare Amanda som köpslog med en kompisdeal och lättade sin Apple-kvot och berikade min. Jag är SÅ nöjd. Vid närmare eftertanke minns jag att jag skulle *blogga* från Jespers iPad en gång i Oslo city för tusen år sedan då jag fortfarande hade bloggdesignen Emma fixat med flygande kaniner och en väl vald bild på mig med prickigt hårband och pussmun. En annan tid, helt enkelt. 
 
Ganska så snart när jag såg hällregnet utanför under arbetspasset bestämde jag mig för att detta skulle bli en innemysarkväll. Jag klev av tåget och stegade snabbt mot Ica och inhandlade bland annat jättepastasnäckor och lagade en delikatessmåltid med bland annat shiitake. Längtar redan till morgondagens matlåda. 
 
På posten idag kom denna:
 
Var en latfis och klickade hem denna jag sett i butik och en annan top som dessvärre ska återlämnas på Indiska. 
 
Velade länge mellan svart eller vit och är fortfarande frestad att beställa hem så att jag har båda. De fanns nämligen inte i butik längre, de var på rea. Det gjorde däremot prydnadskuddfodralet jag också spanat in i naturmaterial. Men det visar jag i ett annat inlägg.
 
Nu ska  jag fortsätta att mysa och kolla på Skam (vad hände där liksom?) och imorgon blir det andra bullar. Ska möta upp Jonte och Frannie i Pildammsparken för att se någon orkester (?) spela framåt kvällen och så ska vi föra där med rödtjut och sedan gå på 90-talsklubb på KB. Är nästan pirrig inför detta?!
 
Lev och må