FEMTE

 
 
 
Snaps från min dag. Idag är det en annan dag och jag sitter på ett redan försenat tåg, tjoho. 
 
Skulle ju egentligen bilat med mamma och pappa med slutade på ett snabbtåg via Nässjö, mot Skövde. Och morfar hämtar mig i eftermiddag. Så hänger jag med dem tills mor och far dyker upp imorgon.
 
Kunde inte varit nöjdare med min födelsedag. Eller jo, klart att det fanns nyckelpersoner som saknades. Men det var ändå en viktig skara samlad och hejhå vilken mat vi åt på Bord 13. Helt overklig. På bilden ovan ser ni mig och pappa med våra runda fejs i färd med att hugga in på grillade ostron. 
 
Igår var det söndag och jag bokade tågbiljetterna vid 23-tiden tror jag. Vi pysslade med annat, så det blev således inte tid för någon veckoplanering. Men var så säkra, här kommer den.
 
Måndag: Idag har jag stigit upp totalt outvilad, vi käkade frulle mamma, pappa, barn. Jag tog äntligen en dusch och slängde ihop en packning. Nu skulle tåget åkt 10.58 och jag skulle varit framme i Skövde 15.15 men vi får väl se! Ska i alla fall äta, sova, mysa med mormor och morfar och prata om helgen som varit. De åkte hem redan igår från Malmö. 
 
Tisdag: Stiger upp och dricker kaffe med mormor. Det är ju det första hon gör på morgonen "annars är hon inte människa". Ska lägga mig i en solstol. Kolla runt i trädgården med morfar och sedan när mamma och pappa är åter ska jag hem dit en sväng.  Jag vill bada i Boulongersjön på eftermiddagen eftersom det ska bli varmt. Vi får en kväll tillsammans alla tre, mamma ska till Göteborg på onsdag. Åh, jag sa det vid frukosten idag. Att det är så GÖTT att det inte är slut här. Jag ska inte till jobbet imorgon. Och inte på tisdag. Och inte på...
 
Onsdag: Pappa och jag ska mysa runt hemma tills mitt tåg går på eftermiddagen. Jag har inget att ha bråttom till eller ifrån, dessutom fanns det ett DIREKTTÅG till Malmö. Helt jävla otroligt. 17-tiden åker jag och är framme 21. Då ska jag hem och dunka väskan i hallen och bara chilla ett slag. Vädret verkar bli regnigt från söder till Skövde.
 
Torsdag: Jobbar 13-21.45. Ska skaffa ett permanent gymkort på Nordic Wellness och träna innan jobbet. Sedan hem och sussa.
 
Fredag: Ska lämna skor för klackning i närheten av Södervärn innan jag börjar jobba 13.00. Kväll-och daghelg gör att den blir kort. Skönhetssömnen är fett viktig den här gången, för på lördag..
 
Lördag: .. Ska jag på bal! MEN. Jag ska först jobba till 15.30. Sedan blanda någon drink på Bacardi Razz och varför inte dricka min födelsedagschampange? Det blir en stökbal av den bästa sorten. Pontus vänner lånar hans rum nu 7/6 tills vi ska se Coldplay ihop 25/6. Så himla kul! Jag ska inte snubbla in där efter balen (som är i studentikosa Lund såklart), utan snubblar in i Roberts bäddsoffa på våning fem istället. Pontus och jag kommer förhoppningsvis kunna höra varandras röster för första gången sedan en vecka just den här dagen. Hoppas på ett blödigt fyllesamtal. Nästan i alla fall. Min älskling.
 
Söndag: Gemenam frulle med brorsan och skrapa ihop resterna av mig själv och masa mig till Malmö. Jobbvecka av rang följer! Älskar redan denna gott och blandat-veckan.