GBG

 
Ja, han är åter. Ja, varje sekund har gått till NJUT sedan i onsdags. Här är jag nu i en helt ny vecka, med en Coldplaykonsert på näthinnan och konfetti innanför trosan. Typ så. Så gött med en måndag som tillbringas på bilväg och inte någon annan stans.
 
Snart ska vi se andra avsnittet av nya säsongen på House of cards. Men först lite uppdatering här.
 
Måndag: Vaknade upp hos Elin i finaste Göteborg. Vi tog oss till Le Petit café innan det var dags att bege sig åt varsitt håll. Oxiekväll med bilåterlämning och mys. 
 
Tisdag: Jobbar 06.45-15.30 men Ponta får sova ut och sedan ska han tydligen glida till Emporia och spela tennis. När jag kommer hem ska jag mest ruska av mig dagen och möta upp Pontipontpont. Sova i Lund nu när vi har rummet åter. Franzi och Jonte vinkade adjö idag.
 
Onsdag: Kvällsjobb á la 13-21.45. Det gör mig ingenting att jag jobbar dessa KALLA sommardagar. Bring em. Bussa hem till Pontus och pussa. 
 
Torsdag: Vi passar på att tussa och pussa denna vecka för jag är borta i helgen. Innan jobbet ska jag packa och svassa i största allmänhet. Sedan repris på 13-21.45.
 
Fredag: Det är ännu oklart om någon vill vara bussig och byta pass med mig så att jag får en ledig eftermiddag. Men jag får se, annars blir det med största sannolikhet nattåg till Stockholm. Eller flyg? Har inte bokat ännu. Men en sak är säker- jag ska hälsa på Emma.
 
Lördag: I rottingsoffan och med benen i högläge ska vi dricka mojitos och bara ha en lördag tilsammans och fira in juli! Juli. Vi vill helst hitta på något kul som att festa eller så också. Jag har en känsla av att detta blir awesome. Hoppas Patrik ska ses för då jävlar ska vi ta en revansch på minigolfsrundan.
 
Söndag: Dra ut på dagen tillsammans och äta glass på Emmas jobb. Åh. Sedan får jag bege mig hemåt. Med plan eller tåg hem till Malmö eller kanske Lund egentligen. Närmare samt varmare under Pontus täcke. 
 
Lev och må hörni.