FÖRSTA JUNI

Nu har han alltså åkt. Min junimånad blir genast lite ensammare. Vi gör ju det så himla bra tillsammans. Men han kommer ha det toppen på toppen (Kilimanjaro) och jag är så glad att jag får längta efter någon såhär mycket. 
 
Idag har vi verkligen uträttat mycket. 11.30 kom Pontus föräldrar och hämtade upp mig och sedan dess har det gått i ett. Pontus i fokus, att få med sig all packning och komma iväg. Köpa kängor, tejp och svälja malariapiller. Att hämta upp Tanzanian shilling av en kollega. Så himla snällt! Nu är han i alla fall på väg till Frankfurt. Därefter Etiopien och vidare, vidare..
 
Har ringt två samtal och väntar nu på det tredje- Emma och jag ska talas vid och jag har bullat upp med tvättid 20-22. Känns förjävla bra och soft. Imorgon jobbar jag istället för att jag skulle gjort det idag. Evigt tacksam för att Caroline och jag kunde byta! Ska lägga mig på soltaket så snart det går imorgon innan jobbet. Imorgon är det också Full moon party och jag kommer förmodligen göra ett försök att komma in, skynda mig till Lund efter jobbet. Häva en öl eller två eftersom jag får minisemester och dessutom fyller år vid tolvslaget. 

När mormor sedan kommer på lördag ska hon rädda min planta. Jag tycker det hela är så gulligt. Hon har köpt speciell mostera-jord och näring, en stor kruka och den lilla blomsterpallen i rotting som jag ska få ärva.  Som att hon verkligen tar det här på stort allvar. Ska också få den röda mjölkkannan med vita prickar som mamma hade när hon var liten. Den som jag alltid velat ha. 
 
Det slår mig att jag är helt skolfri nu, även om jag nojar för hemtentan vars resultat jag får i mitten av juni. N J U T nu och inget annat. Det är så förbannat viktigt. 
 
 
KOLLA KOLLA. Här mina vänner, vill jag att vi tar många frukostar, luncher och drinkar i sommar. 
 
 
Det finns plats att sitta för hela 16 pers uppe på mitt soltak. 
 
 
Och solsängar! Så lycklig. Ni förstår att kontoret har mycket att se fram emot. Låt dem glo.