LIVET SOM 100-PROCENTARE

Jag är så nöjd med livet i denna stund att det är LÖJLIGT. 
 
Gårdagens balkväll var awesome, jag däckade på Roberts bäddsoffa med huvudet åt motsatt håll mot det han med omtanke hade bäddat. I efterhand fanns det verkligen ingen poäng för mig att ligga med nacken på den hårda delen av Ikea-soffans bäddel. Men men, det är skönt att bedövas och vakna sent. Och sedan äta frukost tillsammans och duscha hos honom bara för att han har en honungelexirtvål och världen känns ny när en gör så. 
 
På väg till Malmö fick jag mail från en brevvänskompis som ville ses. Det visade sig bli en superhit och jag har haft en fantastisk eftermiddag. Komma hem till läggan fylld av ny energi och sommarvarm. Det är kvavt, nästan åska i luften. Vi ska ses imorgon igen med en tredje som skrivit till oss båda! Hur kul? 
 
Och en annan sak som verkligen toppade den här veckan:
 
 
Syns det ens? Jag har fått ett fucking GODKÄNT och nu läst första året på min sexologimaster!! KLAR, FINITO OCH DESSUTOM FINA KOMMENTARER TILL DET JAG SKRIVIT. Grupparbetet är också godkänt, såklart. Yay.
 
Inspirerad av honungselexiret i förmiddags köpte jag en organisk deodorant med doft av honung på Green foodmarket med min nyfunna vän. Jag känner hela tiden söta pustar från min armhåla som jag ÄLSKAR. Och jag ska snart koka kvällste köpt på samma ställe och avnjuta med lite honung. Och borsta mina tänder med ekotandborsten från Humle brush. Ibland alltså. 
 
Nu kommer killer-veckan jobbmässigt, men jag känner bara- BRING IT. Jag är så glad i den här stunden. 
 
Måndag: Jobb obviously 06.45-15.30. Sedan dirr med tåget till centralen och möta tjejerna. ÅH vad jag älskar detta. Ska prata med mormor också då dagens möte äventyrade vår telefontid lite. 
 
Tisdag: Jobba sin dag 06-45-15.30 och sedan klippa mig en timme senare. Ska passa på att sitta och dricka en kopp kaffe. På Gateu kanske? Kommer alltid älska Gateu vid Triangeln, för där träffade jag earth angel Amanda Bergh för första gången. 
 
Onsdag: Jobbar sista morgonen av tre i rad. Sedan pratade Robert och jag om att "ta min födelsedagsprestent", dvs gå ut och äta någonstans i Malmö.
 
Torsdag: Enda lediga dagen i veckan. Jag ska på eftermiddagen till Lund för att träffa min endokrinläkare och hörni, sommarkortet börjar gälla samtidigt som mitt pendlarkort går ut och då jävlar är det sommar. Ska belöna mig med en iste jag suktat efter länge på Espresso house. För jag tycker att det här besöket är ganska ångestladdat och avgörande. Jag har lämnat en massa blodprover som kan säga antingen väldigt mycket eller ingenting alls. Jaja, come what may. 
 
Fredag: Jobb på fredag morgon innebär fredagsfrukost! Jag ska ta helgen som den är, äta, sova, jobba och sola. Typ så. Tvätta en tvätt. 
 
Lördag: Inga planer än men vad vet en egentligen riktigt när en skaffar nya vänner såhär? Hoppas någon vill hitta på något. Jag har en liten sträcka mellan lördag och söndag som är värd väldigt mycket.
 
Söndag: Hej söndag kväll på jobbet. Följt av måndag morgon. Redigt köttigt ska det va!