MIDSOMMARVECKAN

Tänk att en till vecka nått sitt slut. Så även en jobbhelg i det lugnaste av jobbhelgers slag. Hann ju till och med ha en pangkväll mellan passen. "Passa på" skrockade pappa i luren innan idag. Sov bort den soliga förmiddagen men det var riktigt njutigt med öppet fönster och söndagsljud utanför. 


Måndag: Cykel i morgonsol, jobb 06.45-15.30. Därefter finbesök av svärisarna och mat från Va piano. 

Tisdag: Tidigt besök i Lund 8.15. Ska återse min psykolog efter en tids uppehåll. Vet inte vad jag känner inför detta riktigt, fick egentligen tid i veckan som missades på grund av totalstopp i tågtrafiken. Ska ta en kopp kaffe och slå mig till ro ett slag efter  besöket. Och lämna prover (igen) på vårdcentralens lab om jag ändå är där. 11.00 är tydligen superviktigt denna gången. Positivt är i alla fall att min läkare tror att jag är kärnfrisk. Detta är bara en dubbelkoll. 

Onsdag: Pontas hemkomstdag! Fyfan vad jag längtar nu. Bubbel och mjölkchoklad och massa pussar. Tror vi ska sova i Lund fast i Patriks rum.

Torsdag: Jobb för oss båda, jag börjar 13.00 och dumpar ändan i madrassen som i natt innan..

Fredag: .. Jobb 06.45-21.45. Hoppas på extra god fredagsfrukost för det är ju midsommarafton! Får se vart det bär av sedan.

Lördag: Ledig. Hoppas på sol och krans i håret långt inpå morgonen. Sova och packa för Göteborg!

Söndag: Har ej bokat tåg än men vi rör oss uppåt landet och gästar bästa Elin. Jonte, Frannie och jag! Gänghäng innan COLDPLAY. Omg.

Ledig även på måndagen och jag  ska bara njuta jag.