MY B-DAY

Kamerarullen vittnar om att det inte fanns en massa tid för fotograferande av familjekonstellationen denna födelsedagshelg. Vi knäppte några vid bordet på restaurangen, men det är allt. Men jag har faktiskt fångat någons slags stämning på bild i alla fall. 
 
 
Satt i höjd med blommorna när Pontus grattis-ringde från Afrika och de andra checkade in mormor och morfar på hotellet.
 
 
Den här plantan och krukan fick jag till mitt köksfönster. Mormor och morfar kan!
 
 
Jag vill alltid koka en hel kanna kaffe och bjuda alla jag känner. 
 
 
Fina påsen med kalaspyntet.
 
 
Ingen blygsam presenthög! I bakgrunden ser vi hyllan som fraktades bort av mamma och pappa idag. Äntligen. Synd med en möbel jag tycker om, men den fyllde ingen funktion som ni kan se..
 
 
Fatta att jag fick en Nespressomaskin. Jag sög i mig skummet som på ett ostron varje kopp. Det blev många koppar. Nyhetens behag! Förhoppningsvis ska den leda till massor med behag framöver också. ÅH.
 
 
Mammas goda banan/mandelmjöls/"nyttokaka" med blåbär och vanlijkvarg. BÄSTA.
 
 
Här ser ni en liten skymt av min barbröstade far som la ned sin själ i att skruva stolar som vi skulle inviga till middagen igår. Födelsedagsbuketterna lär ju slokna, men jag bytte åtminstone vatten idag.
 
 
Jag sa åt honom att inte kröka rygg på stol nummer fyra. Sängen visade sig vara en utmärkt arbetshöjd. Och ja, jag hjälpte också till med hopskruvandet. Äntligen smidigare och luftigare stolar i mitt kök!
 
 
Skapade stämning med favoritljushållare.