NATTLIVSPUSSEL

Har kanske mikrat om kaffet tre gånger redan, men jag är desperat för kicken, jag har suttit nyvaken med torra ögon på ett Pågatåg och sedan ändå funnit ro. Eller ro. Jag snurrar runt och packar, men betraktar mig som klar nu. Ska bara göra en megasats omelett så att denna mage blir mätt även denna regniga knegarfredag. 
 
Hörni, vad är väl en sommar? Jag har märkt skillnaden med ljuset, men jag tycker att det har varit toftigt med soldagar och hetta på sistone. Känns som att det gått ett millenum sedan jag låg på Ribban beach. Men vad gör väl hemmaplan när jag ska till Stureplan? Lol. Nej, men som väntat jobbar jag ikväll och åker därefter nattåget upp till Stockholm. Vilken grej! Flyga var dyrt och omiljövänligt och jag kan lika gärna sova på väg som hemma. Så nu sover jag på väg- i en alldeles egen liggvagn. SJ <3 ändå.
 
Emma och jag. Fan vad jag längtar. Det blir grått i östra Svealand också men vi ska pumpa mojitos i rottingsoffa och äta glass. Gå i butiker och fönya min sminkväska. Jag litar verkligen på Emma i det avseendet. 
 
Så får även jag en äventyrshelg med avdrag för en fredagkväll. 
 
 
Tänk att jag ska få träffa dessa surriga duvor? Den här bilden tog jag när jag träffade Mathias första gången. Emmas KILLE. Ändå starkt minne för hallå det är ju han som är tillsammans med min ädelsten.