171

Detta med busspendling har precis fått en hemskt underbar finess. Jag vet inte när Skånetrafiken började "bjussa" på wifi men jag kan säga att det då rakt inte var på min tid. Jag satt och pluggade i tunga kursböcker och om jag hade tur kunde jag öppna en PDF-fil på just den här linjen för bara ett år sedan. 171:an. Du är som att komma hem. 
 
Numera släpar jag nästan alltid datorn fram och tillbaka Malmö-Lund och omvänt tack vare en hemtenta som gör sig påmind varje ledig sekund. Därför passar jag på att pendelblogga som aldrig förr. Ja, bokstavligen. Är av natulrliga skäl på väg till Pontaman. Småsprang men hann till bussen. Har rapporterat själv för första gången och det var en helt superlugn kväll på jobbet. Fortsättning följer i helgen. Har äntligen fått schemat fram till juni och jävlar i mig vilka guldchanser jag har att resa/roa mig i slutet av maj, början av juni. Min födelsedag till ära och allt!
 
Har i övrigt tränat länge och väl idag. Börjar känna av att mina ben är sprugna och mina muskler frestade. Det luktar så mycket gräs på bussen att jag vill cutta av hela andningsoganet, btw. Knark är bajs.
 
Ser så mycket fram emot imorgon. Tänkte börja med att träna och sedan sätta mig i korridoren och färdigställa hemtentan. För gamla tiders skull. Pontus är också ledig och vi avrundar med bio på kvällen.