AFTERNOONISH

Beskt kaffe, besk timjan-och halloumimacka på Barista. Men vi är på plats och det är allt som räknas. Dessutom får man påtår på det här stället. Det var en jävla skön sovmorgon vi tog också, Ponta och jag. 10.30 slog jag upp ögonen. Oj vad värt. Oj vad jag inte minns sist jag fick sova ut så.
 
Det var en sådan härlig lunk genom Lund vi gjorde, i nästan-vår och planterade kulörta blommor i rabatterna. Påskliljorna framme på uteserveringarna. Jag begriper inte? Min påsk kommer dessvärre tillbringas på jobbet i år. Eller påskafton-påskdagen vill säga. I say helt okej. Med nykläckta påskägg och extra kosing och dessutom DAGTID kan jag inte gråta. Dessutom har Pontus utlovat en ny äggjakt i år. Förra året letade jag, och jag skojar inte, i ca tre timmar efter det ena ägget på en ytterst liten yta dessutom.
 
Planerna för den här helgen utöver kvällens bio är jobb, liten svängom på Lollos birthdayparty i Malmö. Sedan söndag förmiddag med tvättid och besök från svärisarna som kommer och sätter upp min runda, underbara spegel. WOW vad kul. Snart växer en ny myshörna fram i lägenheten. Jag tänker coffee table och fåtölj och en stående lampa. Det ska bli en njuthörna som får kosta lite. På sikt, innan jag får gikt. Eller något.
 
Nog nu