DET HÄR ÄR DIN TID

Duschad och klar, men ännu igen Pontaman här. Passar på att veckoplanera på söndagars vis.
 
Måndag: Ny arbetsvecka på nya jobbet! 6.45-15.15. Hoppas att nästa schemaperiod dyker upp snart. Efter jobbet ska jag snabbt hem och sätta mig och läsa/skriva lite hemtenta innan jag får finfrämmat från Lund, Malmö och Ör. Herrejösses! Drömkvartetten samlas igen för första gången sedan vi skiljdes åt på examensdagen. För att dels visa upp min nya lägenhet och dels ta del av en gammal tradition kör vi hemkörning! Surf Shack står på menyn. De kommer runt 18.30 och stannar så länge vi känner att vi kan, två av oss ska upp tidigt och jobba.
 
Tisdag: Andra och sista A-turen för veckan. 6.45-15.15. Hem och plugga och fila på redovisning. Ska laga mat för veckans kvällsturer också.
 
Onsdag: Skola 9.15-16 ca. Redovisning av vårt grupparbete och som vanligt, lunch på Välfärden som är absoluta favostället. Kanske kan också onsdagskvällen bjuda på mat på Winbladhs. Det hade varit jävligt soft!
 
Torsdag: Kvällsjobb med start från 13. När jag knegat klart ska jag ta bussen från Södervärn till Professorsgatan och ladda för en ledig fredag i Lund. Som gamla goda pendlartider! 
 
Fredag: Jag ska utnyttja det faktum att Gerdahallen än så länge välkomnar mig med giltigt gymkort. Och sedan ska jag sitta i läsesal. Tentahelvetet ska bara bli klart den här veckan. Om du läser detta Amanda, jag hade älskat att plugga med dig! Belöningen av allt slit kommer väl med kvällen. Ponta och jag ska se Skönheten och Odjuret. Som jag längtar!
 
Lördag: Lördagsförmiddag ledig och sedan jobb från 13. 21.45 slutar jag och då är jag bjuden på fest! Så jag ska försöka att inte bli nerkissad av en bebis eller så och bege mig mot födelsedagsfest hos Lollo.
 
Söndag: För att sedan jobba på söndagen också. 13-21.45. Men det rör mig inte i ryggen för sedan är jag ledig i två dagar!  
 
Den här veckan var faktiskt helt knäpp för min pappa skrapade fram miljoner i tv-rutan. Trissnisse! För er som missat, hehe. Ville vara lite smådiskret med detta.
 
 
 
 

Så himla gullig är han. Och dunderkul för vår familj! 
#1 - - Amanda:

Gullepappan <3

Sämst att jag är i skolan 9–17 på fredag. Men vi ska ses snart, nu när må-bra-mars är här med solen <3

Svar: Det låter fint det. Saknar dig som alltid min vän <3
Gabriella