DISORDER

Ni vet, en har flyt en dag på ett ställe och väntar sig samma flyt och mottagande men så tänkte ALLA samma sak och den stora quiet-zonen krymper och jag får sitta i en fåtölj och skriva hemtenta. Buhu. Men jag är i alla fall på plats och jag kan inte bli distraherad, för jag tittar rakt in i meterlånga mörkläggningsgardiner. 
 
Men det är ju måndag och ny vecka så först ska jag ge er lite av en veckoplanering.
 
Måndag: Gick upp jättesent men behövde det. Pontus kom hem till mig innan jag började jobba igår och satt till 02.30 och skrev essä. Jag kollade på Kunskapskanalen och slukades upp av två repotage. Vi drack kaffe sent men jag slockade ändå. Och ville inte, utan snoozade med Ponta från 9-11. Han åkte till skolan innan 12 och jag strax efter. Senare ska jag handla mat och laga oss något gött. Ty det har jag lovat. Idag skriver jag klart hemtentan och lämnar in.
 
Tisdag: Tidig morgon för Ponta som ska till skolan och filma. Jag har lite tid på förmiddagen och då ska jag posta böckerna mamma lånat åt mig som ska lämnas åter på onsdag. Sedan till jobbet för en liten utbildning 12.30-14 ca. Hem och åter vila, laga mat. 
 
Onsdag: Utbildningsdag med jobbet 8-16. Skönt med en riktig introdag tycker jag! Eftersom det ska bli riktigt jävla vårväder tänkte jag passa på att göra våriga saker så som att äta glass eller falafel. Kanske uppdaterar garderoben från vinter till vår också.
 
Torsdag: Jobb 06.45-15.30. Hoppas att den här veckan gör mig än mer varm i kläderna. Längtar efter att känna mig säker på jobbet! Men jag tror jag kommer fixa det. Efter jobbet ska jag till Lund och landa hos Ponta innan jag ska på Spex. Frankenstein! Ska bli riktigt kul att se min gamla kollega på scen. Hem till Ponta och blunda.
 
Fredag: Jobbar en fredagkväll! Tänk va. Men sedan är resten av helgen fri och det är verkligen hur fint som helst.
Tar 171:an hem till Ponta för vi ska på släktträff på..
 
Lördag: .. LÖRDAG. Någonstans på den skånska landsbygden. Farmor och farfar i fokus den här gången! Spännande. Kanske ut på nation på kvällen om det inte blir för sent?
 
Söndag: Dags att ta nya tag och se över den nya kursen i sexologin, skaffa kurslitteratur osv. Amanda och jag ska försöka träffas också!
 
Lev och må.