FRAMÅT MARS(!)

It's sunday och det har varit så jämngrått. Det är ju så med söndagar, att en kan tro att de alla har en egen årstid. En grå, sådan. Men det bekommer mig inte. Idag har jag träffat Amanda och jag slår vad om att jag är Hemmakvälls nöjdaste kund. Ponta och jag hänger åter i Lund och Robban har bjudit på kaffe på femte våning. Så går livet vidare, på ett eller annat sätt.
 
Och på söndagars vis, kommer här planeringen för denna marsvecka som jag på många sätt och vis ser fram emot. 
 
Måndag: En helt ledig måndag. Börjar med att ta mig till Malmö och Orkanens bibliotek för att få tillgång till en viss bok som inte finns till utlåning. Skicka in. BAM. Sedan måste jag infinna mig på plats hemma under eftermiddagen för både leverans av bäddsoffedel samt Skypesamtal med mina grupparbetespolare i sexologin. Kommit fram till en slutdiskussion och slutligen lämna in. 
 
Tisdag: Det är min första arbetsdag på BB och jag har inte ett skåp, men jag har för avsikt att komma dit en god stund innan 13 för att hinna med att bli visad till klädförrådet, hitta rätt osv. Tänk! Min första dag på en ny resa. 21.45 slutar jag och då tåget hem till Hyllie och doppa ändan i sängen. Har en ny skrivbok för ändamålet.
 
Onsdag: Semichill onsdag med start 07.30 och slut 15.30. Sedan hem till hemtentaskrivande. Ska se om jag lagar mat eller passar på att äta på Winbladhs i Lund, eftersom jag ändå är student.
 
Torsdag: Sista arbetsdagen för veckan. 06.45 på plats, till 15.15. Sedan till Lund och dra ett träningspass samt hänga med Ponta. Robert och jag tar bussen till Hyllie. Han har blivit lovad att sova hos mig. Vi ska dela väska i äkta syskonanda. 
 
Fredag: För från Kastrup åker vi 10.45 och landar i Stockholm. Expresståg mot Centralen och så har vi lite tid innan det är dags att möta upp mamma och pappa 14.30. Hotellet vi ska bo på ligger på Karlavägen och middagen vi ska äta har någon annan betalat för. 
 
Lördag: Och ja, på lördag ska min pappa vara med på Nyhetsmorgon. Den som är nyfiken kan väl titta vid 9-snåret. Sedan har vi en hel dag i Stockholm till vårt förfogande. Jag tänkte ta dem till Wienercafét på Biblioteksgatan.
 
Söndag: Vi ska äta brunch på hotellet. Och snart har en Stockholmshelg nått sitt slut. Flyger hem 14.00 för att landa och landa innan det är dags för en ny arbets/pluggvecka igen.
 
Det är en ny månad. Det är mycket som är nytt. Det finns saker som ingen vet riktigt ännu. Lev och må