PANGVECKAN

Söndag och jag är fortfarande i Lund och sportar fleecebyxor och Pontus hoodie. För det är söndag kväll och ingen jävel vill väl vara ensam då. I alla fall inte den här jäveln. Och detta med framflyttandet av tiden (rörde oss inte i ryggen, vi sov som två puppor) har gjort att det blev kväll all of a sudden. Hmm.. 
 
Så jag ser en mörk måndagsmorgon framför mig imorgon. 06.45 börjar jag och tar tåget 6.14 från Lunds central. 
 
Måndag: Dagtidsjobb 06.45-15.15. Hejdååe, sedan ska jag uppdatera garderoben till vår för nu smäller det! Läsa in mig och skaffa fram nya kurslitteraturen också.
 
Tisdag: Jobb 06.45 igen. Näst sista arbetspasset med bredvidgång, kan ni förstå..? Hem och vända och sedan ska jag till Gerdahallen och på pass med Ida 18.15. Oklart om jag stannar i Lund eller ej men det är ju det troliga.
 
Onsdag: Skola har jag i alla fall 9.15 och det är kursstart. Spännande! En tänker ju alltid att det är en nystart. Och faktiskt, detta blir ju den sista innan sommaruppehållet. Hem och ladda och packa för helgen,  kanske åker vi till Oxie redan på onsdagen och haffar bil.
 
Torsdag: Men från torsdagen blir vi i alla fall "husägare". Jag tar 1:ans buss på morgonen mot Södervärn och jobbet. Och jag ska ha en avstämningsdag med en barnmorska, vi kollar på min checklista och går igenom saker (?) som jag har förstått det hela. Uppskattas i alla fall. Och sedan? Sedan tar jag bussen hem till Oxie och är ledig fram tills på måndagen. HURRA. Ska fan rulla på bräda hela helgen. 
 
Fredag: Pontus har pratat om att bjuda hem kompisarna antingen på fredagen eller lördagen. Oavsett. Vakna upp med katterna är det enda jag tänker på just nu. Knalla till konditoriet och köpa frallor till en brakfrukost. Grilla, för att det är vår. Sådant.
 
Lördag: Enligt mina beräkningar är detta veckan som min Muminmugg ska levereras och jag ska hämta den i Helsingborg. Kanske en roadtrip på förmiddagen och sedan sammankomst/fest med vänner. Det är första april, bara en sådan sak är värd att fira!
 
Söndag: Söndagar är vad söndagar är, en återvändsgränd till verkligheten. Sitta och skriva ett inlägg i stil med detta, fundera över det fel och det rätta. Mhm! 
 
Ser i alla fall mycket fram emot denna vecka som innehåller lite göttigt av det mesta. OCH DET ÄR VÅR.