25

Den här hemresan. Den har haft alla förutsättningar för att bli bra, men den har stått och trampat i ovetandets moln typ hela tiden också.

Lämnade Malmö med en liten försening, men som ändå på något sätt segade sig kvar. Vid Alvesta började jag verkligen skruva på mig "helvete, jag kommer ju verkligen inte hinna". Tog kontakt med en tågvärd som sa att hon jobbade på det. Jag satte mig igen och fram kom en annan som "niade" mig, vilket var väldigt förvirrande men också väldigt kul och talade om för mig att jag skulle ta tåget med byte i Falköping istället "kom med något nytt", tänkte jag eftersom jag brukar behöva ta just det tåget och just det bytet i vanliga fall. Men så kom hon tillbaka och meddelade att bussen väntade. BUSSEN VÄNTADE. Åh.
 
Så här sitter jag nu på den fräschaste bussen jag sett, i småländsk kvällsol och bara njuter. Istället för att stå stilla en kvart i Jönköping ska chauffören bara köra vidare och jag slipper således försening. Vi är fem pers ombord än så länge och jag känner äntligen lugnet. Det finns wifi (Bosses buss), en toalett som jag invigde för en liten stund sedan och en massa benutrymme. Föredrar ju verkligen buss framför tåg alla dagar i veckan!
 
Ser fram emot att pappa hämtar mig och ser verkligen fram emot helgens huvudperson- Emma. Som har fyllt år!
 
 
Här stod du under mitt leoparra. Det snöade och du fyllde nitton.
 
 
Ett annat år hade du collagefest!
 
 
Här var vi 4-ever 21.
 
 
Vi gosade ikapp sist du fyllde år också. MJAU.