FOLLOW UP

Hej från en söndagsbelåten medmänniska. Har åkt på den värsta av allergisnuvor men klagar inte, det har varit en varm och stressfri dag. På något jälva vis. Trots en arbetsdag med många obligatoriska moment. Riktigt ner i varv kom jag väl förstås när vi åkte ut till Oxie. Det blev grillat och jag myser på en helgjobbares vis, för det gör detsamma om det är söndag eller måndag nu.

Men så kommer ju måndagen förstås ändå!
 
Måndag: Pontus ger sig iväg mot terminens sista kursstart och jag sportar fibergröt och kaffe. Sedan ska jag spränga gymmet innan jag åker iväg och jobbar 13.00-21.30. Häpp!
 
Tisdag: Upp och hoppa och tvätta 10-12.  Sedan ska jag så småningom dra mig mot Lund och Fifa-turnering. Vad har jag gett mig in i? Se över min hemtenta en sista gång och lämna in, God damnit.
 
Onsdag: Börjar jobba 13.00 och slutar i vanlig ordning 21.45. Hem och dunka i madrassen..
 
Torsdag: .. Som det brukar låta när jag jobbar även morgonen därpå. Hua! Ska på kontaktlinsundersökning inna på Specsavers på Emporia 17.30. Sen är världen min. 
 
Fredag: För jag är ledig den här fredagen och helgen ut. Egentligen skulle vi ha fest hos Olofs mammas kille men den ställdes in och det är oklart om den blir av på lördagen istället eller nästa helg!
 
Lördag: Lördagen kan antingen bli en heldagsfest eller något helt annat. Om inte så ska jag fan premiära i Lomma. På Lomma beach, för vädret ska bli topp!
 
Söndag: Dags att knyta ihop sig för ytterligare en majvecka. Vi ska lämna in grupparbetet i sexologin och förbereda muntlig presentation. Söndagsgymma ska jag också göra!