IPRENSA 400 MG

Hej från en dagdrivare! Förutom avsaknad av jobb fick jag avsaknad av skola och redovisningsdag idag. Känningarna i halsen gav sig verkligen till känna (!) i natt och jag har knappt kunnat andas, muskelvärk, huvudvärk och halsont vaknade jag upp till. Samt en grävskopa. Jag tar en day off och jag kan inte påstå att jag minns hur man gör det, men det är okej ändå. Jag måste verkligen vila upp mig. 
 
Har i alla fall fyllt på energidepåerna och värmekatten kramar mig om nacken. Obäddad säng för vilopauser, glasögon och nakenhet under morgonrocken. Jag lever i Pinterestmappar och idéer idag.

Jag vet att det har hänt någonting. Jag kan inte sätta fingret på vad men det gör inte så mycket, huvudsaken är att det hände. Jag har höjt blicken igen. Jag inspireras och jag tjuvstartar istället för att skjuta upp. Självföraktet i de perioder jag försummar mig är avskyvärt. Jävla för-vår. Nu känner jag sådan enorm tacksamhet och jag vilar i detta en stund.
 
Säg mig, är det här det brukar vända? Jag tror nästan det. Ett år i taget.
 
Jag ser tillbaka i mitt album för ett år sedan och jag ser ett mönster. Gick upp i tid och organiserade parfymflaskor i färgordning och började läsa igen. Och så köpte jag ju min monstrea. 
 
 
Som igår fick lösgöras ur sin trångbodda betongkruka. Eeeeh, jag kan inget om växter men jag älskar dem av hela mitt hjärta. Förlåt monstis. Såhär såg den ut i juli när jag bodde på Tornavägen. Jag fick ju rådet att planera om den av en florist. Trots att det inte är omplanteringssäsong. För att det antagligen bodde massa rötter i botten av krukan som varken hade jord eller som nåddes av vatten. Mycket riktigt. Igår tog jag ut lilla plastkrukan ur betongen som för länge sedan skulle avlägsnats. Denna fantastiska växt har levt på ändå och vuxit igenom hålen på platsen med nya, fina rötter. Jag klippte så varsamt jag kunde runt rötterna, bort plastkanterna. Behöll plast som var omöjlig att lösgöra utan att skada växten. Bytte kruka till en rymligare men som ändå inte höll måttet (hö-hö) och jag måste helt enkelt köpa en bautastor kruka och fylla upp med ännu mer jord så att den kan fortsätta att frodas. Efter att jag igår dessutom investerat i en sprayflaska och dusch-sprayat både palettblads-plantan jag fått av Nicky och monstrean, kan jag nu meddela att jag har två helt pånyttfödda växter. Som jag värnar om. Wow. 
Monstrean behöver stöttas upp av mer jord som sagt, den har blivit tung nu när den fick lov att vara i sin rättmätiga storlek. 
 
Nu ska jag knalla till brevlådan och se om mina nya kontaktlinser levererats ännu (Specsavers bjöd på ett paket då posten klantat sig och det är linsbytesdag idag). Och sedan ska jag gå till Ica och göra en melonsallad pga behöver vätska, näring och fetaost i mitt liv just nu. Ja. 
#1 - - Amanda:

Vi höjer blicken samtidigt, vi är synkade igen <3

Svar: Om inte kosmos eller hormoner eller Jesus finns så tror jag i alla fall att det var någonting som förde oss samman. Det tickar i två kretslopp som är våra liv, på något vis. Och himla fint är det- på något vis <3
Gabriella