LÅNGHELG

Oh what a weekend!
 
Sommaren kom. Jag har badat i havet och varit mer ute än inne. Jag sitter i soffan med naturfilm på i bakgrunden och med god spenat/champijonlasagne i magen. Hurra vad bra! Snart kommer Pontus hit också, ännu bättre. 
 
Här kommer lite bilder med start från vinkvällen på Lilla Torg i torsdags. 
 
 
Fina, fina kollegor som jag ba måste bjuda hem snarast. Tycker så mycket om dem!
 
 
Fredag kväll. Här hade jag badat och kommit tillbaka till grillkväll vid Helsingkrona. Det är Stefan som har tagit resten av bilderna i det här inlägget!
 
 
Vill verkligen bara äta upp Pontus på den här bilden för han fattar inte hur gullig han är.
 
 
Maria och jag hängde ute länge.
 
 
Fick så mycket beröm för min top! Och för mina gula träskor som inte syns i bild men som finns någonstans i närheten här. "Prästkrage är ju min favoritblomma", tänkte jag när jag beställde det här plagget. Och så tänkte jag på Therese.
 
 
Magi.
 
 
Hann med lite kli under hakan i Oxie i lördags innan festligheterna. Rättare sagt födelsedagfrukost för Lisbeth som fyller år på tisdag. Det var nog det bästa födelsedagskonceptet hittills!
 
 
GULHETEN JUST NU.
 

Gillar mitt oklara ansiktsuttryck på den här bilden, gillar hur mitt försök till counture faktiskt syns (!) på bild och att Pontus ljusfläck också är ginger som solen och honom.
 
Igår hade vi ju en form av sommaravslutning och hade det bara varit lika varmt som på fredagen hade vi badat i pool hela dagen, men vi löste det snyggt med massa laglekar, vattenpipa och tacos. Och utgång på SSK såklart! Helt fantastiskt bra kväll blev det.
 
Nu till en ny vecka,  blande den sista av glidarveckor av rang. 
 
Måndag: Jag jobbar morgon och jublar för en cykeltur i det gröna. I torsdags GRÄT jag av all skönhet när jag cyklade, bevarar bilderna av turen för evigt. Det var en sådan speciellt vacker känsla. Det finaste var solen som sken genom vildkaninungarnas öron. Hoppas på liknande upplevelse imorgon. Lasagne i matlådan har jag i alla fall, inte mycket som kan gå fel då! Ska träna en sväng på eftermiddagen och sedan bege mig till Lund..
 
Tisdag: .. För på förmiddagen ska jag träffa Simon för en lunch 11.30 innan han ska på kurs någonstans i närheten vid LTH. Superkul! Det har också florerat rykten om att träffas med gamla sjuköterskebuddies men vi får se! Skapligt väder blir det i alla fall, om inte annat ska jag plantera arslet vid havet senare och läsa på redovisningen jag ska ha på onsdagen. Vi ska nog försöka svänga förbi Oxie också, Ponta behöver backpackermaterial, kängor osv som finns hemma i Kyrkbyn.
 
Onsdag: Det är dags för sista skoldagen för den här terminen av sexologi. Jag och min grupp redovisar sist av alla. Det ska regna så jag ska ägna resten av onsdagen till att fräscha upp mina blommor och mitt hem. 
 
Torsdag: Jag ska fixa med att lämna in skor för klackning och klänning för att bli uppsydd tänkte jag. Pontus och jag försöker att hänga så mycket vi kan den här veckan för sedan drar han veckan efter. Jag undrar vad han planerar, vi ska ha en dag tillsammans innan han åker för att han missar min födelsedag. 
 
Fredag: Ledig och jag ska befinna mig på en brygga eller i sand. Jag bara måste när det ska bli sådant pangväger. Hem och sova inför..
 
Lördag: Jobbar enbart mornar denna vecka, 06.45-15.30- HURRA. Sedan hem och pusta ut. 
 
Söndag: En fin söndag för lite jobbmorgon och lite avkoppling efteråt. Förslagsvis sol och bad och sedan lite söndagsträning. 
 
Kan verkligen inte beklaga mig över tillvaron just nu. Maj