MAJ OH MAJ

Är över lag så jävla nöjd med den här veckans resande. För jävlar vad jag har rest. Förutom till och från jobbet (såklart). Lund-Falköping-Nässjö-Falköping-Nässjö-Lund-Malmö-Nässjö-Skövde-Nässjö-Malmö. Känns skönt att jag om två timmar befinner mig inom hemmets trygga väggar. Och Ponta ska vara där! Ännu bättre. 
 
Så är det alltså söndag, käften är bedövad av Calma- det medicinska tuggummit jag tuggar frenetiskt var gång jag ska resa nu för tiden. För att inte tala om nu i denna baklängesmarsch hemåt. Hu. Framåt marsch mot en ny vecka dåva. Maj God, maj.
 
Måndag: Imorgon börjar jag stadigt med ett arbetspass 06.45-15.30. Därefter hem och skriva skiten ur grupparbete och hemtentamen. Börjar låta tröttsamt, jag vet. Men inte gentemot hur det känns. 
 
TIsdag: Hoppas på att min H&M-beställnings nedkomst till Emporias postombud. Jag skäms och åter skäms för att jag ens klickade in på fliken "badkläder". Jaha. Så ska jag jobba också! Och åka till Lund! Jag ska träffa mina kursare och grupparbetesmänniskor på Espesso house klockan 18.20. Jag tänkte ta mig dit genast efter jobbet och köra igång och plugga. Sedan hem till Ponta, såklart.
 
Onsdag: Har föreläsning och hoppla, det var visst näst sista för i vår. Jag ser fram emot att lyssna på min kursansvariges avhandling om BDSM! Därefter hem och bruka allvar. Jag har bestämt att jag måste skriva klart min hemtenta den här veckan om jag inte ska hata mig själv. Och om jag vill göra något vettigt av den sista perioden av 75%-puttrare. 
 
Torsdag: Vädret ska verkligen bli semi och jag ska stationera mig på SOL i Lund i den tysta läsesalen med utskrivna texter till det jag ska skriva min hemtentamen om och kring. Lunchpaus, mellanmål och sådär men det viktiga är att jag verkligen sitter och gör det jag ska. Framtida Gabriella kommer att tacka mig tusenfalt.
 
Fredag: Fortsatt semi väder och fredag är den dagen då jag ska ha fått ihop mina 5-6 sidors hemtentamen och sedan ska jag med gott samvete ta mig en öl på Fredmans som en äkta student. Hemåt på kvällen och ladda för jobb..
 
Lördag: 06.45-15.30. Sedan vill jag göra kul saker för det är väl ändå det allt handlar om? Ikea står på listan för kul saker atm.
 
Söndag: Jobbar jag kväll. Hoppas vi beställer god mat och hoppas jag får jobba något samtidigt som Lollo den här veckan som debuterar på BB i veckan. 
 
Sayonara.