SKÖNA MAJ

Det är första maj och igår sprack våren ut på riktigt. Det är nu det vänder. Det är nu det värmer. Jag fick färg på kinden i Stadsparken igår. WOW! Pontus födelsedag blev verkligen väldigt lyckad.

Och det är också måndag och plikten kallar. Jag rullar mot Malmö om precis en timme och jag känner mig hel, ren och lagom. Bra. Efter jobbet ska jag rafsa ihop en packning och här kommer en lite försenad veckoplanering!
 
Tisdag: Ja ni! Här kommer massa spännande att ske. Jag ska hem och sova efter jobbet (obviously), men 9.00 tänkte jag befinna mig i Lund och jag ska hämta cykeln på Lund Cykel och cykla upp till Helsingkrona, gärna med frukostbröd dinglades på styret. 11.10 ska vi ta ett tåg mot okänd destination. Detta är Pontas födelsedagspresent. Förutsättningarna är väldigt fina, strålande sol och 15 grader. 
 
Onsdag: Vi stannar på destintionen till 11 ca. Sedan tåget hem och eftermiddagen är förlagd i Lund, gärna i läsesal. Passa på att landa lite innan..
 
Torsdag: Ska skriva en filmanalys till vårt grupparbete i sexologin. Jobb 13.00-21.45.
 
Fredag: Jobb igen 06.45 och sedan hem en liten sväng innan jag åter beger mig till tågs. Hemvändarhelg med Emma i sikte! 21.30 kommer jag fram även denna gång. Ja precis som sist jag åkte hemåt. Mottages av ivriga föräldrar.
 
Lördag: Förutom de verkliga planerna- SLÄKTKALAS FÖR EMMA HURRA, så ska jag upp på vinden och jaga och rota. Har en hylla i sikte. Hoppas på bra majväder hörni!
 
Söndag: Åker hem på söndag eftermiddag, men innan dess ska jag hänga med mormor och morfar. Tåget rullar in vid 20 i Malmö och så rullar livet den här flängiga veckan!