SOM EN OLJAD PIL

Idag sa jag "det är den elfte idag va?" varpå min kollega spärrade blicken i mig. Hon trodde väl inte att jag var klok. Men sannigen är den, att jag är väldigt klok. Jag har bara inte varit på jobbet på några dagar. Och senast jag kollade var det tydligen den tionde. Och jag önskar egentligen att det var det, bara lite till. Så att jag kunde känna, att bara en tredjedel av månaden hade fösvunnit framför ögonen på mig. Så att jag kunde känna att jag jo, den tionde var jag på banan igen.
 
Det har hänt en del saker sedan den tionde maj. Jag har varit på terminens sista föresläsning i sexologin. BDSM och jag lyssnade precis sådär koncentrerat som jag kommit på mig själv med att göra den senaste kursen. Jag har ätit Pontus mormors frikadeller och skrivit, skrivit, skrivit KLART min fucking hemtenta. Det var robot-mode på och jag känner ännu nu, när tangenterna knattrar under fingarna att jag har skrivarpulsen uppe. PHEW.
 
Vidare har jag... GYMMAT. Igår kväll premiärade jag och fan vad det kändes bra. Ämnade göra samma sak idag men nöjde mig med något ännu viktigare- min provcykeltur från Hyllie till jobbet! Ojojoj vad jag älskar sträckan redan! Lummiga parker, skolgårdar och backar. Helt och hållet fredat från trafik hela sträckan förutom starten och slutet. Och jag kommer snett från baksidan på BB när jag är framme och jag tror inte det är sant men jag cyklade på tio minuter. Jag är otrolig. Det hör till saken att skyta om att jag satt på soltaket och drack kaffe i eftermiddags också. 20 grader! Ni må förstå att jag gled fram på cykeln med jackan fladdrandes i vinden utan att frysa det minsta. DOFTERNA. Allt doftar honung. 
 
Så imorgon sätter jag mig på min hoj och trampar mot söndagsjobb. Jag har redan börjat släcka ner, både bokstavligt talat och i huvudet. Nu är jag trött och ska sova. Imorgon kommer Pontus hit när jag slutat och cyklat (!) hem. Hans päron är på möte till 16 men sedan blir det grillsöndag. Åh! 
 
Mer om nästa vecka i morgondagens veckoplanering. Kissar ni inte på er av upphetsning?