MJAUCATION

 
Vi gjorde det! Liv har tillbringat natten i Lund hos Pontus. 
 
Köpte en öppen liten låda till henne och skrapade ihop några smågrejer och det har faktiskt gått hur bra som helst. Nu har hon en toalett här och det känns som förr? Bara att hon är här, men det är ju bara naturligt. Som att hon alltid varit med liksom. Hon fick väligt mycket uppmärksamhet igår såklart, men nu har vi bara chillat och lekt. Världens coolaste katt, I tell you. Finner sig överallt. 
 
Har ju tillbringat otroligt mycket tid på de här kvadratmetrarna genom mitt och Pontus förhållande. Det har ett så högt emotionellt värde för mig att vara här, att sova här, att känna sig som för två år sedan för en stund. Det är inte det att det är fel för oss att bara umgås hos mig, men det är ju det att detta har varit essensen av vårt förhållande, vår förmåga att lyckas få det flyta trots "avståndet" och de kolossalt olika vardagsbestyren. Därför kändes detta som ett så viktigt steg, att möjliggöra korta sammankomster även här. För jag har full insikt i att det är för henne jag stannar hemma om kvällen numera, det är inte som en uppoffring och det kom inte som en överraskning. 
 
Så himla skönt att vi åker hem i bil denna gråmulna tisdag. Senare ska vi tvätta (sket i det igår och åkte på äventyr istället) och Pontus åker åter till sin mancave tills vi ses igen. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp