OM NYÅRSPLANER

Som jag redan nämnt har jag redan slagits av tanken att påbörja årets årsresumé för HERREGUD vilket år. Vågar ens inte tänka på ett nästa år men nu när jag skriver det känns det ändå väldigt längtit? Ojojoj vad ska hända då? 

Egentligen tycker jag att november kan kvitta. Jag är väldigt glad att ha nyårsplaner i år! Och att de får lov att vara upprepningsbara, planerna menar jag. Extra kul är det ju att inleda ett nytt år på ett trevligt sätt, menar jag.
 
Vi är alltså i Berlin i år igen. Men med fler personer inbjudna och med vetskapen om att Jonte och Franzie kommer stanna där för ett tag. Minimum 1,5 år tyckte jag Jonte sa. Tänk alla möjligheter när de nu har ett eget ställe?! Åh.
 
Jag tycker att vi kör en liten throwback till gångna nyårsaftnar.
 
 
 
 
En gång i tiden, det vill säga 2012 gick jag på nyårsbal.
 
 
 
2013 stod brorsan och jag och huttrade i decembervinden.
 
 
Firade med tomtebloss.
 
 
2014 var jag (inte helt oväntat) hemma i Skövde och gick på hela TVÅ fester.
 
 
 
Therese hade tejpat sitt bröst och hostade superfin middag.
 
 
Hade jag denna make? Jag hoppas det. 
 
 
Jag träffade Emma som var rock n' roll för det var kvällens tema.
 
 
Amanda var värdinna. Och med de två fick jag springa ner på Hertig Johans torg och halvskratta hela vägen för att jag ju redan sedan länge var Lundabo och vem hade trott att jag skulle uppleva ett tolvslag på torget egentligen hahahaha? Emma var min nyårskyss och årets sista låt dansade jag till med min Amanda. "Vår sista dans" med Markus Krunegård. Glömmer aldrig de ögonblicken.
 
 
2015. Allting känns plötsligt så längesedan? Norah och jag i Berlin.
 
 
Julia och Norah. 
 
 
Det är ur bild men jag fick också fira med Pontus som varit min pojkvän i tio dagar här. Tvingade med honom till vårt air-bnbcrib nyårsnatten och det vibrerade i marken när jag återsåg honom i Berlin.
 
 
Förra året då? Ja, 2016 var detta min outfit och jag stod i hallen hos Franzies föräldrar i Berlin.
 
 
 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp