PAWS

Novemberljus ute, liten mjuk katt inne. Det är en väldigt fridfull söndag vi har än så länge.

Tänk att det kan vara så lätt att inte ligga kvar när det handlar om Liv. Trots gung på Sydskånska nationen till nästan stängningsdags. Allt är liksom så självklart. Det handlar om henne så mycket nu. Igår försökte jag mig på kloklippning och jag fick väl en klo, precis bara minitoppen. Åh jag måste göra det idag alltså. De blir bara värre. Så vassa att jag inte vågar sova utan barriär dvs kläder längre? Kanske Sandra kan hjälpa mig när hon kommer på besök ikväll.

Så igår eftermiddag va. Då skrev jag klart hemtentan. Försöker ta in det, att jag liksom kommer vara sysslolös utanför jobbet tills vidare. WOW vilken tur för jag saknar att göra en massa saker. Typ som att träna, bjuda hem folk, gå i affärer (!), inreda och REDA hemma. Ja. Okej var jag verkligen så pressad den här terminen? Hmm, men jo senaste veckorna faktiskt. 
 
Det är söndag och jag har fortfarande inte köpt kaffefilter men kaffespillet i soffan syns inte och det är det viktiga. Hällde ut en hel kopp på schäslongen häromdagen. 
 
Måndag: Cykeltur (viktigt) till jobbet och så kneg fram till 15.30 då. Sen ska jag hänga med på träningspass.
 
Tisdag: Kan vara så att jag fortfarande rullar på mitt 75%-schema och jobbar dag igen, cykel igen, hem igen. Tror jag ska bege mig till Søstrene Grene och spana in deras julsortiment. Något annat viktigt är att jag ska byta mobilabonneang till gamla goa Tele2.
 
Onsdag: Ledig. Tror jag ska satsa på att göra lite müsli och eget knäcke typ? Knäcket är busenkelt och müslin har jag fått recept och instruktion på av Sandra. Det borde ju inte vara så svårt? Typiskt bra skafferitömning och ändå förträffligt mysigt att ha hemmagjorda saker?
 
Torsdag: Pontus har inlämning på ett projektarbete och jag hoppas han känner för att hänga lite efter det. 
 
Fredag: Egentligen skulle jag ha jobbat bara dag i två veckor men eftersom en kollega var schysst och bytte förra veckan bytte jag pass med henne och var schysst tillbaka. Vet att det betydde mycket för henne och nu jobbar jag således kväll. 
 
Lördag: Och sen dagtidsjobb. Hem och strax iväg med svärisarna och Pontaman till Köpenhamn. Vi ska se Car park north. Hem sent och chilla och vakna till..
 
Söndag: .. SOVMORGON. Wow vilken grej med en liten kattjej.
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp