20171001

Otto och glassfabrikens banan/chokladglass alltså. Vill bara bli matad med den.
 
Det blir jag också. Pontus och jag möttes upp vid stationen och åt på Emporia idag. Sedan gick vi och okynnesshoppade på Ica som historien förtäljer. Trodde att vi båda skulle slockna i en kryss över bäddsoffan (Ja vi drog ut den, vilka jävla genier. Eftersom vi ändå alltid sitter i soffan och det bara finns en schäslong liksom.) Men det gjorde vi inte. Kaffe och glass har botat värsta tröttheten, men framför allt mitt panikspikande i betongväggen. Betongkrokar är djävulens påfund. Svor och gav upp med nu sitter mina fina Muminmotiv uppe. Svartvitt i både ram och motiv och ÄNTLIGEN något uppe på det evigt vita, stora väggen. För nästa tavla som kommer upp krävs borrning. Är lite sugen på en sängavel nu också, när jag ändå är igång. 
 
Okej. Det är söndag och vi kommer inte längre än såhär.
 
Måndag: LEDIG. Ponta drar till skolan och jag blir kvar med x antal ärenden innan mamma och pappa kommer ner till Skåne. Dammsugning, köpa såpa, skicka tillbaka klänning. Plugga på PLISSIT-modellen. 19.15 har vi bord på en okänd restaurang i Malmö, men innan dess ska vi mötas i Lund.
 
Tisdag: Försökte förjäves bli av med mitt arbetspass, men jag jobbar 06.45-15.30. Hoppas mamma och pappa sympatiserar lite med mig när de upptäcker hur tidigt jag kliver upp på morgonen. FORT hem och sen och preppa lite inför att se Rolling Stones. Mamma kommer ta med alla mina gamla tishor så att jag kan välja och vraka kring vilken tunga jag ska bära. Konserten börjar 20.00 i Köpenhamn och vi är ett stort gäng som ska gå!
 
Onsdag: Skola klockan 9.00. Beroende på hur sent konsterten slutar såklart- är faktiskt rädd att det blir rätt sent och det känns pissigt att dra ifrån päronen tidigt en morgon till. Vi får se. Oavsett, onsdag och kanske Winbladhs och Lund? Sakteliga preppa BALHELG. Måste prata ihop mig lite med gänget jag ska presentera med på självaste balen.
 
Torsdag: Jobbar kväll. Ska försöka kosta på mig lite skönhetssömn. 
 
Fredag: .. För att stiga upp tidigt på fredagen. Jobba min dag, signa ut 15.30. Sedan åker jag och mina pinaler till Lund. Nagellack ska lackas. 
 
Lördag: Smink, hår, klänning, skor och mod. Mood också, hoppas jag. Det är jag i och för sig rätt säker på! Börjar med fördrink på korridoren. Sedan mot borgen vid 17, tror vädret säger taxi ner. Sedan ska jag bara ha en så jävla rolig festkväll!
 
Söndag: Bakiskura med Ponta P innan vi åker på kalas i Genarp och okynnesäter och fikar. Helt perfekt.