LITE LÄGESRAPPORT

Katten sover, diskmaskinen igång, Frida har varit här och förgyllt tillvaron. Vi styrde en liten frunch ihop innan hon begav sig till människobebisarna på BB. 
 
Själv ska jag idag se till att få gjort skrivarbete relaterat till sexologin. Och imorgon. Men då kommer Pontus och hans klasskompisar hit och jag får sällskap och Liv får sällskap. Ska få sticklingar av Pontus klasskompis, så snällt?!
 
Alla älskar Liv liksom. Hon har fått tid till vaccination nu så Liv är verkligen på riktigt nu? Låter så sjukt när jag skriver det. Känns så overkligt när det förs in i almanackan. Älskar att vi blev registrerade tillsammans på kliniken. Bestämde oss för att vänta med chipmärkning tills hon ska kastreras. Det också? Vad visste jag om kastrering för en vecka sedan liksom?
 
My God, det är verkligen en ny värld men jag gör allt för att få vara i den. Allt för Liv. Människobebisar är ingen konst med en kattbebis.. Jag grät flera gånger igår. Snart kommer jag väl börja läcka mjölk också. Är så rädd att något ska hända henne. Såklart. Värnar om henne för att hon är så LITEN. Kommer förstås värna om henne när hon inte är liten längre också. 
 
Lite veckoplanering och mycket Liv den här veckan. Förr kunde ju mina planer fokuseras enbart till mig, vad jag skulle äta eller hur och när. Nu planerar jag in promenad till Arken Zoo och Granngården, kollar på vilka bajspåsar som är komposterbara, klämmer på aktivitetslåda på Clas Ohlson. Har äntligen investerat i en liten sopborste samt ett stänkskydd när hon trampar ut från lådan. Ni vet en sådan plastbricka en kan ställa ytterskor på. Funkar prima. 
 
Lite omvärdering av livet och vad som verkligen betyder något dessa dagar. Jag kommer behöva strukturera om en hel del. Jag måste få min träning och avkoppling. Idag blir det yogamattan och styrkeövningar. Tyvärr har medlemskapet i 24/7 fungerat sådär och jag är ju inte uppbunden där så jag tror att jag ska flytta över till Nordic Wellness igen då jag nu värderar närheten till träning ännu mer än tidigare. Att kunna knalla gatan ner på vintern för lite värmande pass känns mer lockande än att ta sig kollektivt. Hmm.
 
Frida och jag ska försöka ta oss till Ikea nästa vecka bestämde vi. Bland annat känna på lite julkänsla. I år tänkte jag vara effektiv med presentköpandet och "avklara" det hela på två dagar. Det kräver planering och omtanke men det har jag gott om och det är jag duktig på! Och det börjar nu.
 
Kan knappt vänta med årsresumén i år heller.. Det har varit ett hiskeligt händelserikt år. 
 
Lev och må
Vardagsbetraktelser | |
Upp