LOSS

Inom loppet av en halvtimme: 2,5 maskiner tvätt inkastade, pannkakor gräddade (havremjölk är verkligen kalas alltså), en kopp kaffe och pasta kokad till middagslunchen idag. Ja. Jag ska ju jobba och då är ju ättiderna ur led. 
 
Det var tur att jag hade huvudet på skaft igår då. Fast ändå inte. Fy fan vad jag stressade. Få procent kvar på mobilbatteriet, en evighetsresa från punkt A till punkt flygplats under tiden som alla försäkrade mig om att "det var gott om tid". Det var inte gott om tid. När jag skulle skriva ut mitt boardingkort så stod det att det var "closed". Sprang till SAS helpdesk varpå kvinnan skrev ut mitt boardinkort och bad mig SPRINGA för att dumpa väskan samt SPRINGA för att nå gaten i tid. Jag kunde inte för mitt liv memorera vart jag skulle så jag kräktes nästan rakt ut på rullbandet när jag dumpade väskan. Sedan sprang jag till A20. Final call. Tappade den lilla lappen som hörde till bagagets klisterlapp men ALLTSÅ klockan var då 20.05 och de öppnade för ombordstigning 20 så jag fattar faktiskt inte. MEN jag tänker inte brodera ut den här historien mer än så för jag är utan bagage men jag har snart rena kläder. Och klarar mig förvånansvärt bra utan sakerna i min väska? Trodde liksom jag skulle lida mer. Nu återstår bara att se när de behagar skicka hem min väska. Samt om jag behagar vara hemma då LOL nej, för jag jobbar kväll och morgon. Såklart. Robert? Jobbar också dagtid såklart.
 
Jag ska se om jag har något form av ansiktssmink i gömmorna men det tror jag. Känns ovärt att köpa för en-två dagar. 
 
Problemet- okej, de är förtås en del- men det stora är min planering för den här veckan. Som kan komma att bli trixig. Mer trixig än vad den redan var.
 
Måndag: Uppstigning, tvättning, hängning, matlagning, jobbning. 13-21.45 idag. Hem och sussa. Hoppas att väskhistorian kan lösa sig under dagen/kvällen/natten eller vad vet jag.
 
Tisdag: Jobb 06.45-15.30 och jag har inte vågat boka ännu, men jag tänkte åka hem till mina hemtrakter 16.45. Komma fram 20.20. Knarka antimetika (mot illamående) och kanske ta mig igenom ännu en resa. Förhoppningsvis med hel packning och med skriven kompletteringsuppgift ur världen.
 
Onsdag: Egentligen skoldag men jag har tyvärr inte förmånen att kunna njuta av en föreläsning just nu. Jag får bara acceptera att det är så. Jag måste plugga all min lediga tid. Jag måste ta ikapp och bida min tid. Jag ska sitta hos mormor och morfar så att jag åtminstone får värdigheten av avnjuta fikapauser med dem.
 
Torsdag: Beroende på om jag får byta arbetspass eller ej... Stannar jag eller åker jag. Åker jag så blir det mot kvällen. Stannar jag så pluggar jag vidare. 
 
Fredag: Antingen kvällsjobb eller inget jobb. Jag tror dock att det lutar mot jobb och då kommer jag hem runt 22 och ba pyser ut.
 
Lördag: Upp tidigt för plugg och för att göra klart någon himla gång. Det är jag värd. Framåt sen eftermiddag ska jag till Lund och ha tour de chambre med korridoren. ÅH! Vi ska ut på SSK efter lekarna. Sussar i min kärastes säng.
 
Söndag: Hoppas på att jag inte är allt för bedrövlig. Antingen upp och jobba kväll 13-21.45 eller inte jobba alls och då sätta sprätt på det sista skrivarbetet.
 
En vecka som kan bli så mycket antingen eller att det som läsare nästan måste leda till åksjuka. Tro mig, jag är också åksjuk. 
 
Lev och må
 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp