SNABBTÅG

Förstår inte att det är sant. Fast jo, det gör jag. Detta är ju jag och som det alltid funkat. Jag festar till 04 och skriver godkänd tenta 08, jag härjar och skapar möjligheter och reser, reser, reser. Reser trots allt, reser ändå, reser trots att jag inte har råd. Sliter ut både nervsystem och hjärta. Men jag är här och mitt hjärta är här (och ja, väskjäveln också) på SJ snabbtåg. Frenetiskt tuggandes på Calma. Jag lyckades med det också. Tack snälla Pressbyrån.
 
Ja så kan det gå. Jag vet flera än jag som blir glada för detta. 17.00 är jag framme i Nässjö och sen tåg två timmar till så är jag hemma i Skövde. Och apropå resande- låt oss ta en titt på den senaste. Ja innan denna alltså.
 
 
London. Vad ska en säga? Så himla häftigt bara.
 
 
Och jag dör på denna välkammade gosse. Alltid en kattviskare. Panda syns knappt på denna bilden, men han är där. Var så säker. 
 
 
Snacka om hanfejs? Orkar inte ens prata om lodjursspröten på öronen. Han spann.
 
 
Första kvällen. Här är Pontus och Amanda halvt i bild.
 
 
Jamboree dag 1. Det var så sjukt duktiga dansare på plats. Allt vi kunde göra var att stirra, jazza och dricka öl såklart.
 
 
 
De här solrosorna fascinerade mig som ni ser. Det är som att hösten fuskar, men bara lite. Faktum är att vi hade väldigt bra väder. Inte en droppe regn trots- hallå- London. 18-19 grader! Jag gick klädd i strumpbyxor som var i det tjockaste laget men vem bryr sig? Vegamössan var på.
 
 
Fredagstrukost på Illy. Älskar deras kaffe och vi blev så fint uppassade här på Oxford Street.
 
 
Mot kvällen möttes vi igen. Denna glittersprakande vägg fanns i Amandas hem. Hon bor med tre andra tjejer, två katter och en man som heter Iain som har en fotostudio. Såklart! Har saknat min vän så mycket. Hon lärde mig att dricka Lipton strawberry med mjölk, har alltid haft gosiga katter hemma. Vi fick i gymnastik tillsammans, växte ifrån gymnastiken tillsammans och delade vår första fylla. AMANDA. 
 
 
Samma ställe, annan kväll. Livemusik och därefter spelade Amandas pojkvän Neil skivor! Så röjigt var det! Hade min finaste topp på mig. Köpte egentligen "bara" två toppar i London från River Island. Samt tre par skor från Topshop (3 för 2). 
 
 
Hyde Park. 
 
 
Buckingham Palace. 
 
 
 
Hallå där en av alla tusen ekorrar. 
 
 
Måttligt lycklig detta gjorde mig? Hade dock ingen mat och trodde att ekorren skulle äta min hand. Det gjorde den inte. Den var världens sötaste.
 
 
 
Hej häst.
 
 
London eye.
 
 
Inte så pjåkigt. Det "pjåkiga" skulle i så fall vara att de höll på att renovera bygget. 
 
 
Big Ben.
 
 
Förnöjsam lördagsströgare.
 
 
Mitt i smeten vid Piccadilly circus. Vi hade en (två) hemliga destinationer här.
 
 
Inamo! Ponta har alltså lovat mig en dejt i utbyte mot att han "fick" spela en kväll för ett tag sedan. Jag fick dricka japansk öl och vi beställde med muspekare direkt på bordet asiatiska tapas. DRÖM. 
 
 
Nummer två- och detta visste jag verkligen NOLL om. Musikalen Lejonkungen. Så grymt bra!
 
 
Hej Pontus.
 
 
Bästa jag sett? En snap från badrummet för att Panda hoppat in när han stod och borstade tänderna. Jag orkar inte. Och vad gör jag den dagen då katt byts ut till bebis? Vågar inte ens tänka på det. 
 
 
Värdig lunchavslutning på Flat Iron. Vi fick en token och då glass efter maten. Inte vilken som helst vill jag lova.
 

Riven choklad. Skona mig.
 
Härefter följde lite second hand-spaning på Brick Lane market som var överfett men alla bilder jag tog där var någon slags live-version vilket i och för sig inte är fel. Hur som helst, önskar att vi åkt till de kvarteren tidigare men jag lovar att detta inte var sista gången, London. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp