BUTTERED UP

Lycka för mig är att göra min måndag på jobbet, ha energi att plugga och konvertera garderoben till höst. Och sedan bli sugen på brysselkål och smörsteka den och peppra och pressa citron och vitlök på (obs, tips) samt slänga på några champijoner och gratängost. JÄVLAR SÄGER JAG BARA.
 
Imorgon bitti ska jag på visning (igen) och jag har gjort så himla mycket bra idag så nu ska jag bara foka på sömnen jag. 
 
Ponta kommer hit efter skolan så att vi två blir en igen. Nu smattrar regnet gulligt mot rutan och jag vill delge er en annan sak som jag tog itu med innan mitt immunförsvar tog itu med mig. 
 
JO. Min höst.
 
Såhär är planen, förankrad och undertecknad av självaste chefen min:
 
- Till 4/11 läser jag kursen i sexologi och nailar den stenhårt samt lever mitt 75%-arliv till fullo, speciellt i oktober månad ska liksom göra allt då?
 
- 12/10 får jag antagningsbesked och veta om jag ska bli barnmorskestudent eller ej.
 
- 11/11 börjar en ny schemaperiod för mig på BB och då jobbar jag 100% igen. För att jag räknar med att jag kommer att bli antagen till barnmorskeprogrammet. För att jag värderar att tillbringa tid på jobbet just nu fram till dess att jag ska studera på heltid igen. För att min plånbok säger det. Osv.
 
Jag är så tacksam för att huller om buller har blivit en ganska rak linje istället nu. Jag ger järnet i det jag är nu, om en stund och sen. Det är ju faktiskt det enda sättet. 
 
Lev och må