EXPECTATIONS

Thåström kramar mina drömmar denna söndag. Varje dag när jag var sexton-sjutton? 
 
Man vet att man är hemma för 
Stan är likadan
Man vet att man är hemma men,
det är ändå inte samma sak
Vad bryr jag mig om fredag?
Vad bryr jag mig om lördag? 
Det här är en söndag-måndagsång.
 
Är det att hitta tillbaka? Är det att få ett erbjudande om en kattunge och hela själen skriker ja utan förbehåll? Det finns en kattunge i Båstad som kan bli min. 
 
I alla fall. Det har både mullrat och bestämda sprikraka regndroppar har fallit från himmelen. Jag försöker att fokusera på sådant som inte är mat eller att handla saker men jag är lite svältfödd på action den här helgen så jag kommer i alla fall göra en insats. Lämna in gamla trasiga mobilen hos tre och avsluta mitt abbonemang där från och med nästa månad. Laga en svamppaj. Och vänta in Pontus.

Det finns en lägenhet jag så gärna vill ha som jag hade kanonbra köplats på, men hela veckan ut har det varit öppet för intresseanmälan och nu har jag halkat ner en bit men hoppas att få erbjudande om visning. Håller er uppdaterade. Veckans visning backade jag på omedelbart, men hej vad det är bra att se sig omkring!
 
Veckan som kommer då?
 
Måndag: Börjar med jobb 6.45. Fram tills dess ska Ponta och jag fixa mitt hjul så att jag kan njuta av en cykeltur. Mornarna nu har varit magiska med soluppgångarna. Träning på eftermiddagen med mitt dreamteam från jobbet.
 
Tisdag: Ledig dag och det är dags att plugga dvs läsa det sista innan onsdagens föreläsning. 
 
Onsdag: Skola från 9.15. Ska träffa de i grupparbetet bland annat. Vi planerar vårt fältstudiebesök till torsdag-fredag. Följt av träning.
 
Torsdag: Har bytt torsdag med min kollega och jobbar således kväll. Känns bra att hjälpa till och dessutom få långledigt veckan därpå. Hem och sova efter jobbet..
 
Fredag: .. Och jobba dag på fredag! Frukost och tjoho, sedan från jobbet vidare till AW med kollegorna. Jag och Frida jobbar likadant den här helgen och vi ska avvika framåt kvällen när de andra ska spela boule på Boulebar.
 
Lördag: Jobb 06.45-15.30. Sedan ska jag till Lund och middag och fest. Hurra för jobb varvat med fritid.
 
Söndag: Ska till jobbet 13.00-21.45 och sedan är även den arbetsveckan (helgen) avklarad och jag blir långledig.
Vardagsbetraktelser | |
Upp