GUTEN MORGEN

Godmorgon. Utvilad, solsken, klarblå himmel. Magen gör dock ufo-liknande ljud för att den är så tom men det ska snart åtgärdas. Jag tänkte snart knalla ner till Ica och laga mig någon slags frunch. "Avokado" var det första jag tänkte på när jag slog upp ögonen.
 
Det är måndag och härmed langar jag veckoplanen som igår fick ge vika pga så pass utmattad efter helgens arbete. 
 
Måndag: Ska ut i solen, äta, på visning (PIRR) just around the corner. Sedan tänkte jag ta mig vidare mot centrala Malmö.. Det finns en klänning jag passerat med bussen ett antal gånger senaste tiden som jag inte kan få ur skallen. Samt vill kolla in vissa second hand-butiker. Det var ett tag sedan. Om jag har ork ska jag ta med träningskläder och passa på att gymma på Triangeln.
 
Tisdag: Ja notera, jag är LEDIG. Egentligen vill jag bara rymma iväg till typ Skövde. Men vi får se. Jag behöver foka på sexologin, läsa in och skriva på arbete. Om jag är kvar i Malmö ska jag och Linnéa på body combat på kvällen, stå och boxa i luften.
 
Onsdag: Onsdag och jag kanskekanske gör något radikalt med håret om jag bestämmer mig för att stanna i M-town. Är jag i S-town kommer jag definitivt hänga hos mormor och morfar. Plugga. LÖNEN kommer.
 
Torsdag: Sista lediga dagen innan det är dags för ytterliggare en jobbhelg. Jag har sprint på träningsschemat, lyxigt med en kompis som gör en svensk klassisker, som bara ordnar detta för mig. 
 
Fredag: Jobb 6.45-15.30. Morgonjobb och frukost osv. Awesome. 
 
Lördag: Morgonjobb del 2 av 3. Skönast så. Hoppas på att vi kan hänga i Oxie något. 
 
Söndag: Morgonjobb 3 av 3. Hooray för det! Sen är jag ledig och då ska jag förbereda mig mentalt för balvecka. Samt sitta en del med plugg. LIVET ändå.
Vardagsbetraktelser | |
Upp