I SEPTEMBERS MITT

Sån bra Sandra-söndag. Solsken, bio och fika. Vi såg "Borg" 15.30. Himla fin och snygg film! Har gjort en zucchinifrittata till matlåda för imorgon är det jag som återgår till jobbet efter en halvkrasslig helg. 
 
MEN. En vecka med lite jobb och mycket annat låter väl som en dröm? Jag tror det i alla fall.
 
Måndag: Jobb 6.45-15.30. Come what may, jag snorar inte och jag har saknat BB. Hem och sätta mig till rätta med en kopp kaffe och ladda ned alla PDF-dokument från kursen i sexologin. Här ska läsas om bland annat barns sexualitet och börja spånas på projektarbete. 
 
Tisdag: Ledig och lovlig. Ska verkligen utnyttja tiden med plugg och fixande på hemmaplan. Dessutom ska jag börja dagen med en lägenhetsvisning. 
 
Onsdag: Om jag är återställd från förkylningen ska jag definitivt träna. Jag vill också göra det jag gör såhär års- byta ut sommargarderob mot mer höstig. Et voilá! Jag ska gå med kläder till Myrorna på Emporia också.
 
Torsdag: Jobbdags igen och även den här gången morgonpass. Träning på det och så var även den torsdagen toppad.
 
Fredag: Ska jobba kväll, det vill säga 13.00-21.30. Tjoho för en fredag! Men det är ändå göttigare än en helg helg, inte sant? Hem eller kanske möjligen till Lund och kärleken.
 
Lördag: Pontus ska nog på hockey med familjen sin eller rättare sagt med sina morföräldrar? Jag kommer inte se hockey men jag hoppas på någon form av besök i Oxie. Saknar katterna kolossalt mycket. Men kanske är detta mer ett projekt för söndagen, då det ser ut att dra ihop sig till fest med Pontus klasskompisar.
 
Söndag: En ledig söndag är ju en väldigt bra dag. Ska försöka ägna mig och själaglada saker. Som katter och växter till exempel. Så får det bli!