KRETSEUM

En sak jag verkligen njuter av är att jobba måndag morgon. Jag vet att det är knäppt, men det är för att mitt nuvarande 75%-schema tillåter mig att längta till jobbet. Och måndag morgon är ändå "japp, nu kör vi ny vecka". Hade tyvärr inte tid att fota vägen till jobbet men den var MAGISK. Inte längre blodröd soluppgång, utan dimmig septemberfukt. Underbart vacker med belysning både på min cykel och sträckan till jobbet.

Men en grej, när jag cyklar tillbaka från jobbet hem på eftermiddagen. Så har jag börjat ta vägen genom "Kretseum". Helt enkelt en gullig liten bro över till ett landskap med vattentema precis runt knuten. 

Först och främst- mäktigt att jag har ett vattentron att blicka upp på och som lyser morgon och kväll.

Detta ger mig verkligen så mycket ro? Ibland ser jag någon enstaka person eller morföräldrar med barnbarn som upptäcker vatten tillsammans. Det är så himla fint och jag tänker att detta slår alla jävla lekparker i världen för ett barn.

Dessutom finns det dricksvatten och vattenfall och jag kommer cykla genom det en varm julidag. I somras var det ju inte många sådana varma dagar men jag fick allt lite svalka enstaka gånger.

Speciellt förtjust är jag i detta lilla vattenverk som liksom pyser ut små, små droppar som svalkar när en åker förbi. Älskar ljudet. Är ej sponsrad av Malmö stad, obs. Har bara en fascination för vatten och ett behov av avlastning när jag åker hemåt. 

Vardagsbetraktelser | |
#1 - - Emma - mode - mamma:

fina bilder =)

ha en toppen dag
kram kramis

Svar: Tack så mycket! Detsamma :)
Gabriella

Upp