NÄST-SISTE-APRIL

Hej från den orangea soffan i Pontus studentrum. DET är ingen vanlighet i vårt liv. Det är vanligare att vi är hos mig eller separerade på söndagar. Jag ska bespara mig den separerade känslan idag. Idag somnar vi tillsammans och han vaknar upp ett år äldre. Och hurra för det! Pang-pang champange och bröl en hel dag. Liv är i kattpalatset hos svärisarna och det känns så himla bra. Saknar henne dock redan. 
 
Måndag: Vi börjar med gemensam frukost 07.30. 9.00 ska vi vara i parken sägs det. Jag borde vara i skolan 9.00 för intro till nya kursen, men då missar jag parken och det kommer inte igen. Inte kursintrot heller men ändå. Det är svårt att hitta varandra med den mobiltrafik som råder under dagen så jag skyller på det. Fest och klockan 22 öppnar klubbarna. Tegelbruket med rotation mellan Helsingkrona, Sydskånska och Krischan. 
 
Tisdag: LEDIG dag. Ska sova ut, skriva och plugga. Vid någon punkt på eftermiddagen åker jag hem och packar om väskan för Budapest. Sedan åter för mys. Maj god det är redan maj. 
 
Onsdag: Skickar med resväskan med brorsan till jobbet och sätter mig i skolbänken mellan 9-12. Sedan möts vi upp och tar tåget till Kastrup. 14.25 lyfter vi visst och därefter är det ovisst. Vet ej vad vi ska hitta på första kvällen men jag hoppas det innefattar god mat. Installera sig på rummet och ba njuta. 
 
Torsdag: Förmodligen den dag som blir baddag. Om vädret bär. EHM JA för det ska bli 27 (!) grader.
 
Fredag: Min kusin tar studenten! Grattis och mys och vi avslutar med middag tillsammans, båda kusinfamijerna.
 
Lördag: Näst sista dagen lär ju ägnas åt shopping. Ska bli bra väder all over. 
 
Söndag: Sista dagen och vi beger oss till flygplatsen mer eller mindre redan efter frukost. Som för övrigt ska intas på hotellet varje dag. Hehe. Och hemma i Malmö är jag runt 19.30. Då ska jag återse mitt pälsbarn och återgå till det normala. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

LÄGET PÅ LÄGENHETSVISNING

Idag kom alltså visningsdagen och jag och Ponta kom i halvt samlad trupp (satans kollektivtrafik). Jag tyckte verkligen lägenheten levde upp till mina förvätningar. Den var på pricken så fräsch som bilderna visat och det stora bonusen är att mot en gömd baksida/gård fanns en fransk balkong i vardagsrummet. Såg det på ritningen men uppfattade den ändå inte? Det doftade fräscht och den tidigare hyresgästen har inte lämnat en skråma efter sig. 
 
Here comes some ögongodis. Det är synd att beslut är så jäkla läskiga att fatta. Att de ska fattas supersnabbt!
 
 
In klev jag och det doftade bannemig sågspån- som nytt!
 
 
 
 
 
Panelgardiner är superbra mot insyn. Heter det panelgardiner?
 
 
Och med "insyn" avses denna lilla fridens plats. Kollar man ner i "montrarna" ser man in i biblioteket! Väldigt trevlig gemensam yta!
 
 
 
 
Blessed med tvättmaskin!
 
 
Hejhej kolla ivrig min och frillan på sniskan. 
 
 
Upp för trappan..
 
 
Till loftet. Började svettas lite över måttet på platån här men det bryr vi oss inte om. Sånt löser sig. 
 
 
 
Kika över kanten lite..
 
 
Där syns öppningen till ljuset och livet. Tog inga bra bilder på loftet inser jag nu men filmade en snutt istället. 
 
 
Hello sunshine!
 
 
Och hej förvaring!
 
 
Från vardagsrummet sett.
 
Det är alltid svårt att fota normalt på visning tycker jag. Är alltid så ivrig. Samt vill ej ta bilder på någons ansikte, såklart. Men jag tycker att det ramade in denna ljuva lilla boplats fint i alla fall. 
 
Snart ska jag träffa kumpaner för öl. Kan vara bra i dessa förvirrade tider!
 
Den som lever får se
Materiellt | | En kommentar |

MACKAN STRIKES AGAIN

Musiken | | Kommentera |
Upp