APRILDAGAR

Guess what..? Ytterliggare en skolvecka utan fysisk närvaro i skolan. Förutom på fredag dårå. Det här måste vara någon slags prövning tänker jag. Du har frihet fast under press. För mig var förra veckan en prövning i alla fall. Det slutade med att mamma skickade ett självhjälptest som vi ska utvärdera idag. Mamma 💖.
 
Men för tusan, nu glömmer jag nästan bort veckoplanen. Håll i er! 
 
Ps. ELOGE till er fina kompisar som verkligen följer min blogg och kan relatera till mig och vad som händer i mitt liv. Har fått så många exempel på det i veckan och det gör så att jag känner mig sammanlänkad med er trots avståndet.  
 
Måndag: Ledig måndag, vadårå. Är bjuden till Vellinge för skrivstuga. Men eftesom jag skrivit klart (!) och ska lämna in så tänker jag att jag sparar det till en annan gång. Jag tänkte ta mig till nyöppnade Plantagen på Triangeln och därefter spana in Arken Zoo på Mobilia, som för övrigt också är nyöppnat. Lite nytt med mig hem kanske då. Rulla vegbullar av Anammas formbara. MUMS. Träning i form av kort CXWORX-pass denna måndag. Tänker att jag bara går på roliga pass nu när jag kommit igång. Sedan ska jag planera in gymmande i mitt liv också.
 
Tisdag: Senaste inlämningsdagen för kollegial granskning nummer 2. Det var väldigt skönt att jag såg att jag fått feedback och blivit godkänd på första inlämningarna i fredags. Jag upptäckte det igår och det var verkligen motiverande. Nu fixar jag lätt som en plätt resten. De här alla små högskolepoängen formar ju så smånigom 90 stycken och då är jag i mål. 
 
Onsdag: Förberedelsedags för fredagens muntliga presentation med Anders. Vi har inte bestämt hur vi ska lägga upp det, om vi är tvungna att ses och gå igenom osv. Ska i alla fall lunchträna. 
 
Torsdag: Fortsatta förberedelser. Vi ska presentera med något Powepointliknande. Jag har sagt med Pontus att Liv och jag ska bo hos honom något i nästa vecka. Kankse blir torsdag-fredag perfekt? 
 
Fredag: .. Ska ju ändå till skolan i Lund på fredag. Och redovisa då va! Är i skolan till 16. Beroende på vad Ponta har för planer kanske vi blir kvar. Blir det fredagsröj får jag ta min lilla hårboll och åka hemåt. 
 
LördagLedig lördag, avlsutad kurs. Phew. Lugna puckar denna lördag.
 
Söndag: På söndag ska jag nämligen jobba 06.45-15.30. Frida är ju en ängel som låter mig dela skåp med henne. En alldeles egen nyckel. Eftersom jag snällt lämnade bort mitt när jag slutade som heltidare på BB. Om det är ett lugnt pass är det helt klart hög tid att se över sommarschemat en extra gång och se om jag fått semestern beviljad. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp