CHEERS

Sippar på en mimosa för att fira mina framgångar. Och för att snubben på Ica lät mig luras att köpa Råsaft. Jag skulle visserligen ha juice till min mimosa och fick smaka varenda en av Råsafterna och massa tips, råd, drinkrecept, knep, kylningsfunktion och jag trodde jag skulle bli berusad av alla smakprov. En försäljare av rang... Vart var jag någonstans?
 
Jag är godkänd även på andra skrivuppgiften och har idag fått färg på mina armar på Anders balkong. Vi hade den effektivaste av pluggdagar och ska bara repetera några timmar imorgon inför vår presentation på fredag. Endometrie-och ovarialcancer. Sen var den kursen puts veck och dagarna börjar dra ihop sig mot Budapest. Min minisemester som tyvärr kommer drabba flitiga skol-Gabbsan men ändå- jag längtar ihjäl mig nu! Det var tre år sedan jag var där senast.
 
I förrgår laddade jag en språkapp för att köra stenhårt med ungerskan inför vistelsen. Jag tar varje ledig stund, som på tåget, när jag ligger i soffan osv och bara köttar. Jag har fått en helt annan förståelse för meningsuppbyggnad och över huvud taget hajat en hel del fler grammatiska regler som för mig ju är mycket okända, förutom att "man bara säger så". Ungerskan är ju en färskvara, jag måste liksom värna om den för att inte tappa den. Det vore ju en sak om jag gått i ungersk skola eller så, men jag har ju lärt mig att skriva och läsa på egen hand. Jag har tyckt det är så viktigt att jag gett mig fan på det. Det vore intressant att se vart jag ligger utvecklingsmässigt i språket, om det gick att mäta på något vis.. Men jag ska ju bli grym nu. Nu och för alltid, resten av livet tänkte jag. Så att jag en dag kan lära ett litet barn ett främmande språk. Det bästa med appen är att det gör det enkelt, lättillgängligt och roligt att öva på det sättet. 
 
 
Då med Norah och Fredrik.
 
 
 
 
 
Gellért ska garanterat besökas.
 
 
Massa god MAT.
 
 
 
Måste till kattcafét med min familj!
 
 
 
 
När Therese och jag hade lika långt hår och det enda som skiljde oss åt var vår blodgrupp. 
 
 
 
 
For sale pub. 
 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp