PÅ TORNAVÄGEN

Seså, granskning nr 2 inlämnad också och jag har varit förutseende och beställt böckerna till kursen "Förlossningsvård samt postnatal vård" som drar igång om två veckor och blir den sista kursen på första terminen på barnmorskeprogrammet. Men en sak i taget. Idag ska jag söka artiklar och läsa inför vår presentation på fredag. Och nästa vecka ska jag ju skriva projektplan med Karin. 
 
Sitter hos Pontus idag precis som jag gjorde i torsdags och jag älskar verkligen våra dagtidsträffar. Jag sitter så bra som ever vid hans skrivbord, surplandes på Zoega´s och mätt i magen efter salladslunch från Grönt & Gott. 
 
Olof köpte band till oss för Tegelbruket 30/4 så nu vet vi vad som händer den här Valborgsmässoaftonen också. Förutom att en väldigt speciell kille fyller 25 år också!
 
 
Det är grått idag men imorgon ska det bli 18 (!) grader och sol. Vårkänslan är lite flukturerande, från dag till dag osv. Det är ibland chockerande kallt, men så några graders temperaturhöjning så badar allt i sol och spricker framför ögonen på en. Jag tror det kommer hända mycket de här närmaste veckorna. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp