PROJEKTPLAN OCH VECKOPLAN

En försenad veckoplanering. Jag tror inte jag fattade hur trött jag trots allt var efter 8 timmars arbete förrän jag satt och gäspade mamma i örat igår kväll. 
 
Och trött är relativt till det senaste dygnets mentala berg-och-dalbana. Men det är okej. Jag fick i alla fall en fin stund i solen med Sandra igår. Kaffe och glass. Glassfabrikens nutella och viol. BÄSTA smakerna jag vet tror jag. Blir fortfarande barnsligt glad av att tänka på den bägaren. 
 
Nu är det måndag och jag är på väg mot Pontus för en dagtidsvisit. Plugg står på programmet, eller rättare sagt artikelsökande.
 
Måndag: Snoozade alldeles för länge. Artikelresearch på tu man hand med Karin. Jag och Ponta möts igen och Patrik ska äntligen få tillbaka sin yogamatta. Gymma.
 
Tisdag: Projektplansskrivande. Vi bestämde var för sig även tisdagen. Ska hämta min kurslitteratur till förlossningskursen på CRC. Sen kommer Pontato hit någon gång på eftermiddagen.
 
Onsdag: Skrivande som ska resultera i någon slags "synopsis" som ska skickas till vår handledare. 
 
Torsdag: Träffas på morgonen och samla oss inför andra mötet med handledaren och bearbeta första utkastet. Klockan 11 på gamla goa Hälsa & Samhälle. Sedan vidare, vidare. 
Passa på att gå in till jobbet och fixa några ärenden. 
 
Fredag: Skriva fram till eftermiddagen. Sedan ta sig ut till Limhamn för VISNING. Omg. Längt. Sedan ska det väl officiellt bli helg?
 
Lördag: Veckans väder ska väl inte direkt bli det piffigaste. Varför inte ha en inne-lördag med gym och lönehelgsbutelj?
 
Söndag: En solig söndag i solen och dagen före Pontas födelsedag- Valborg, dunder och brak!
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp