MARS(CH) FRAMÅT

Söndag i soffhörnet efter några timmar som timmis på BB. Jag vrålade åt Ponta att komma hit så snart jag var fri.
Det gjorde han och ikväll ska vi till Oxie och mysa. 
 
Imorgon och egentligen resten av veckan har vi introduktion till en ny kurs (om projektplan till uppsatsskrivande) som ju känns lite sådär som att sitta av tiden. PARDON jag vet att jag ska tycka allt är fantastiskt hela tiden men. Jag behöver också andrum.
 
Måndag: Skola 09.00-oklart. Står något om eget arbete från 15 men då tänker jag att skoldagen också slutar där.  Måste lämna tillbaka vissa böcker osv. Tvättid 18. Det är en måndag i raden av måndagar.
 
Tisdag: 9-16 i skolan. Hmm vi kanske kommer fram till något, vad vi faktiskt vill skriva osv.  Men vi är ju på god väg!
 
Onsdag: På onsdagen är jag fri som en fågel. FRI alltså. Sandra skriver tenta men vi har sagt att vi ska höras i veckan och bara hänga en sväng. Måtte jag bli frisk så att jag kan börja träna lite mjukt.
 
Torsdag: Första mars! Liv ska kastreras. Jag ska dumpa henne vid 08.00 och sedan kunde jag komma tillbaka lite som jag vill? Kommer bli lite sen till skolan men vem blir inte det (många blir det), sedan fortsätter skolan tills 15.00 och då ska jag ta mig ut till veterinären och hämta hem henne också. Då gäller det bara att ha en lugn och slicka-stygnen-fri kväll.
 
Fredag: LEDIG som jag är på fredagen. Japp! En helg att formulera mål för praktiken på barnmorskemottagningen på, en helg att skriva i den nya rosaglittriga boken. 
 
Lördag: Lika ledig lördag och jag tänker att jag borde fira mars ankomst, alltså HALLÅ det är en vårmånad.
 
Söndag: Äntligen pilatessöndag! 13-14 på Nordic Wellness.
 
Resten skrivs in i historieböckerna! Lev och må
Vardagsbetraktelser | |
Upp