GLAD PÅSK

Glad påsk people! Här kommer påsken (so far) i bilder.
 
 
Mjukstart med utkiksplatsen.
 
 
Fisksoppan som är to die for.
 
 
 
När godiset matchar sängkläderna.
 
 
Påskharen hade vägarna förbi.
 
 
 
 
 
För alltid djuren i hjärtat.
 
 
Alla "barnen" fick påskpresenter.
 
 
 
 
 
Jag, Anna-Maria och Robert spanade in second hand på Förr-butiken såklart.
 
 
 
Min favoritinnergård i stan.
 
 
FÖRSTA KAFFEKOPPEN I MARS, SA JAG INTE DET? Den hanns med precis.
 
 
 
 
Bästa  mormor och morfar kom på påskbuffé.
 
 
 
 
Mamma och pappa är makalösa.
 
 
Älskar mormor så mycket här.
 
 
Anna-Maria, mormor och morfar först i varsin del av soffan..
 
 
 
Ponta och jag.
 
 
 
SÅ GULLIGA JAG DÖR.
 
 
 
Vi plockade fram fotoalbumen, som en ju gör.
 
 
 
 
Så vackert ljus och dukning. Tycker jag i alla fall. Eller här var det ju bortdukat, men ni fattar. Vaserna.
 
 
Nutellakladdkaka efter den massiva buffén.
 
 
Pontus och jag har kört runt lite i skymningen. Vi ville se solen gå ner vid Simsjön.
 
 
Så mycket vinter fortfarande. Jag sa till Ponta att det är sommar om en månad. Jag kanske är naiv. Egentligen bryr jag mig inte. Det har varit en så solig och krispig påsk och jag är verkligen tacksam för att få mysa runt med hela gänget på hemmaplan. Hurra för det, vintern kan kvitta!
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

P SOM I PÅSK, P SOM I PYNT

 
 
Saker jag inte trodde skulle hända- att jag skulle gräva fram påsklådan och boa för påsken? 
 
Också en sak som hände- jag bokade en tvättid för "ääh, lika bra"och bytte tisdagsplan till måndagsplan och sånt händer väl inte var måndag? Eller så är allt eskapism och flykt. Återstår att se.
 
Jag vill så himla gärna stanna upp varje dag. Jag väser "REFLEKTERA" till mitt inre. För jag vet ju hur tokigt det kan bli när jag inte törs göra det. Jag får se till att tvinga mig till det. Jag tror det kommer bli avgörande i slutändan. Skriv en rad, låtsas inte vara glad, gå på prideparad. Men reflektera. Det får bli det här inläggets slutord. 
Materiellt | | Kommentera |

PÅSKVECKAN

PÅSKMUST. Varenda klunk känns som det bästa som har hänt idag. Får julflashbacks. Julsaknar. Men det gör jag ju alltid flera gånger om året. Julkrisar. 
 
Jag älskar när en gör en ansträngning och sedan absolut inte fastnar i ansträngningskänslan över huvud taget trots att det är söndag, utan bara "vad härligt det var med våfflor". Trots att det aldrig varit längre kö på Ica någonsin.
 
Kolla in min helg då! Sushifredag med Frida och Emil.
 
 
 
En före-bild. Långa, ledsna håret fick sig en omgång igår!
 
 
 
Bästa lilla klätterapa.
 
 
Idag har vi bland annat åkt buss.
 
 
Bestämde att det är en utdragen soffa-eftermiddag.
 
 
Avslutade med detta fantastiska. Eller avslutade var fel ord? Vi ska ju njuta hela kvällen lång. 

Och veckan? Den kommer och den är efterlängtad!
 
Måndag: Praktikmåndag 8-16. Den sista på ett bra tag. Jag ska göra mitt yttersta och sedan hem och träna. Känner att förkyningen är så pass utläkt nu ändå att det är ett altenativ.
 
Tisdag: Slutbedömningsdag. Det känns väldigt bra inför den. Hem klockan 16! Tvätt står på schemat. Ni vet, påsksängkläderna ska på (lol) och annat viktigt. 
 
Onsdag: Det är dags. Sista dagen på praktiken. SOM jag kommer sakna det. När jag kommer hem ska jag sätta mig med de fall som ska gås igenom i klassen på torsdagen. 
 
Torsdag: SKOLDAG och Skärtorsdag. 9-12 i Lund. Hoppas på att ragga med mig Ponta från Lund och så får vi köra en minipåsk innan vi ger oss av till Schlätta det här året. 
 
Fredag: Tåget avgår 09 och jag och Ponta och Robsan och hans flickvän åker också upp, fast de åker lite tidigare än vad vi gör. Sammankomst vid lunch i alla fall och hej vad jag tycker att det ska bli roligt. Det är första gången jag träffar Robbans tjej och det blir verkligen huset fullt. Undra just vad vi ska göra då? Slåss om vem som ska ta bilen runt i böggda...?
 
Lördag: Mamma ska fixa påskafton och påskbuffén i år, mormor fikat. Jag blev inte helt klok på om det skulle bli eftermiddag hemma hos dem i Tibro, men planen är att Ponta och jag i alla fall följer med dem hem. 
 
Söndag: Lunch ute hela gänget (mormor och morfar inräknat). Jag tycker det är super med en långhelg och att slippa söndagståga. Vi åker liksom måndag eftermiddag och hinner till och med uppvakta pappa på måndagen! 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp